Trace Lehnhoff (Antoni Porowski Partner) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Trace Lehnhoff este un designer de interior american și influențator de social media. El a susținut calitatea de vedetă pentru apariția în reality show-ul „Flipping Out” care se difuzează pe Bravo. În afară de aceasta, el atrage atenția publicului după ce a devenit partenerul lui Antoni Porowski. Este o personalitate de televiziune poloneză-canadiană, actor, autor, bucătar și model. Mai mult, perechea împărtășește adesea fotografii împreună pe social media. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, partenerul, valoarea netă, sexualitatea, familia, cariera și multe altele despre Trace Lehnhoff!

Trace Lehnhoff Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Trace Lehnhoff? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Trace Lehnhoff Age

Câți ani are Trace Lehnhoff? Ziua lui de naștere cade pe 31 decembrie 1987. În prezent, are 32 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Kate Bock (Kevin Love Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Trace Lehnhoff Wiki

Trace LehnhoffWiki / Bio
Nume realTrace Lehnhoff
PoreclăUrmă
Faimos caPartener al lui Antoni Porowski
Vârstă32 de ani
Zi de nastere31 decembrie 1987
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
SexualitateGay
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubituleAntoni Porowski
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 10 milioane USD (USD)

Trace Lehnhoff Boyfriend

Cine este iubitul lui Trace Lehnhoff? Este în relație cu Antoni Porowski. Duo s-a întâlnit pentru prima dată pe Instagram. Mai mult, Antoni s-a întâlnit anterior cu Joey Krietemeyer timp de mai bine de șapte ani înainte de a anunța divizarea lor în octombrie 2018. S-a mai întâlnit cu Jonathan Van Ness. Mai târziu, ei au confirmat că nu este nimic grav.

Citește și: Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Iubită, Fapte

Trace Lehnhoff Sexualitatea

Care este sexualitatea lui Trace Lehnhoff? Este deschis gay. El afirmă că sexualitatea sa este „puțin mai fluidă de-a lungul spectrului” și preferă să nu se eticheteze.

Trace Lehnhoff Net Worth

Care este valoarea netă a lui Trace Lehnhoff? Cariera de afaceri este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 10 milioane de dolari (USD).

Trace Lehnhoff Fapte

  1. Prietenul lui Trace Lehnhoff, Porowski a semnat un acord cu Houghton Mifflin Harcourt pentru prima sa carte de bucate, lansată în primăvara anului 2019.
  2. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Instagram este locul în care Porowski și Lehnhoff s-au găsit.
  3. Platforma este locul în care cuplul a făcut prima dată valuri cu asocierea lor.
  4. Porowski și Lehnhoff au fost flirty pe rețelele de socializare, adesea le-au plăcut și au comentat fotografiile celuilalt.
  5. Au călătorit și ei cu o grămadă, cu escale în Puerto Rico și Mexic.

Citește și: Helena Seger (Zlatan Ibrahimovic Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found