Paris Jackson (actriță) Înălțime, greutate, sexualitate, Wiki, biografie, vârstă, valoare netă, familie, relații, fapte

Paris Jackson este un cunoscut model, actriță și muzician american. Este, de asemenea, binecunoscută ca al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și Debbie Rowe. În afară de toate acestea, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, relațiile, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Paris Jackson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paris Jackson? Ea se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,76 m sau 176 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Se pare că culoarea albastră electrică a ochilor lui Jackson se datorează unei afecțiuni rare legate de sindromul Waardenburg. Mai mult, măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. Își etalează adesea stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capac greu pe cameră.

Paris Jackson Bio, Age & Family

Câți ani are Paris Jackson? Ziua ei de naștere cade pe 3 aprilie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Beverly Hills, CA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Are un frate mai mare, Michael Joseph Jackson, Jr. și un frate vitreg mai mic, prințul Michael Jackson II. A crescut la Neverland Ranch împreună cu frații ei.

Citește și: Melody Anderson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Paris JacksonWiki / Bio
Nume realParis-Michael

Katherine Jackson

PoreclăParis Jackson
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere3 aprilie 1998
Locul naşteriiBeverly Hills, CA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,76 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
Relaţie1. Chester Castellaw

2. Cara Delevingne

3. Gabriel Glen

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Paris Jackson Net Worth

Care este valoarea netă a Paris Jackson? În martie 2017, Jackson a semnat un contract de modelare cu IMG Models. Jackson și-a făcut debutul în lungmetraj în Gringo în 2018. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Relațiile Paris Jackson

Cine este iubitul Paris Jackson? Este bisexuală. A fost legată în mod romantic de Chester Castellaw în 2015 și de Cara Delevingne în 2018. Mai târziu s-a întâlnit cu Gabriel Glen din 2018 până în 2020.

Citește și: Cara Delevingne (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Sexualitate, Valoare netă, Fapte

Paris Jackson Fapte

  1. Până la vârsta de 15 ani, ea era dependentă de droguri pe cale intravenoasă și încercase să se sinucidă de mai multe ori.
  2. Se consideră neagră și că a fost scufundată în cultura afro-americană de tatăl ei.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Paris cântă și cântă la chitară acustică.
  5. Ea și fratele ei, Prince, au acceptat, de asemenea, Premiul pentru realizarea vieții la premiile Grammy din 2010 în numele tatălui lor.

Citește și: Ana de Armas (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Soț, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found