Ron Fisico (Trish Stratus Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Ron Fisico? Este cunoscut pentru că este soțul luptătorului WWE Trish Stratus. Numele ei real este Patricia Anne Stratigeas. Stratigeas s-a căsătorit cu iubita ei de liceu și cu iubitul de paisprezece ani, Ron Fisico, pe 30 septembrie 2006. Reglați biografia și explorați mai multe despre Ron Fisico, alias Trish Stratus Wiki's Wiki, Bio, Age, Height, Weight, Wife, Children, Net Worth și multe alte Fapte despre el.

Ron Fisico Age

Câți ani are Ron Fisico? Ziua lui de naștere cade în decembrie 1975. În prezent, are 46 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Ron Fisico Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ron Fisico? El se află la o înălțime de 5 ft 4 in sau altfel 1,64 m sau 164 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Ron FisicoWiki / Bio
Nume realRon Fisico
PoreclăRon
Faimos caSoțul lui Trish Stratus
Vârstă46 de ani
Zi de nastereDecembrie 1975
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
SoțieTrish Stratus
Copii2
Valoarea netăaproximativ 1,6 milioane USD (USD)

Ron Fisico Soție și copii

Cine este soția lui Ron Fisico? Este căsătorit cu iubita sa de școală, Trish Stratus. Cuplul a legat nodul pe 30 septembrie 2006.

La nuntă au participat mai multe celebre Divase WWE, iar rochia ei de mireasă a fost prezentată pe o copertă a revistei Today’s Bride. La scurt timp după nuntă, Stratus a primit apelul de a face parte din Armed & Famous, așa că a filmat spectacolul în loc să meargă în luna de miere.

Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii, un fiu (născut în 2013) și o fiică (născut în 2017). În plus, colega de luptă Amy „Lita” Dumas este nașa fiului ei.

Ron Fisico Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ron Fisico? Este un culturist. El este și un ciudat de fitness. Soția sa este în prezent instructor de yoga. În prezent, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,6 milioane (USD).

Fapte despre Ron Fisico

  1. În 2008, Stratus a deschis un studio de yoga numit Stratusphere în suburbiile din Toronto, Ontario.
  2. Stratus a câștigat premiul pentru femeia de afaceri a anului.
  3. După ce și-a început cariera ca model de fitness, Stratigeas a început să lucreze pentru Federația Mondială de Lupte.
  4. Este cunoscut pentru că este soțul luptătorului WWE Trish Stratus.
  5. După absolvirea absolvirii, Ron și-a început cariera de culturist.

Citește și: Ashton Wilson (fosta soție Russell Wilson) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte