Scott Morrison (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț / soție, Copii, Religie, Fapte

Scott Morrison este un politician al partidului liberal australian care a fost ales în Camera Reprezentanților în 2007. În 2013, a fost numit ministru pentru imigrație și protecția frontierelor. A devenit cel de-al 30-lea prim-ministru al Australiei. În plus, Morrison este primul prim-ministru penticostal al Australiei. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă, soțul, copiii și multe alte fapte despre el.

Scott Morrison Înălțime și greutate

Cât de înalt este Scott Morrison? El se află la o înălțime de 5 picioare 11 inci 1,82 m sau 182 cm. Cântărește în jur de 77 Kg sau 169 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 44-32-33 inch. Dimensiunea bicepsului său este de 17,4 inci. Are ochi și păr de culoare maro închis. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte.

Scott MorrisonWiki / Bio
Nume realScott John Morrison
PoreclăScott Morrison
Faimos caPolitician
Vârstă52 de ani
Zi de nastere13 mai 1968
Locul naşteriiAustralia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
ReligiePenticostal
Înălţimeaproximativ 5 ft 11 in (1,82 m)
Greutateaproximativ 77 Kg (169 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-33 inch
Dimensiunea bicepsului17,4 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
Copii2
SoțulJenny Warren (căsătorită în 1990)
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

16 Fapte despre Scott Morrison

 1. S-a născut pe 13 mai 1968 în Waverley, New South Wales, Australia. El aparține partidului politic liberal.
 2. Cât costă valoarea netă a lui Scott Morrison? Cariera politică este principala sa sursă de venit. La fel ca în 2020, valoarea sa netă depășește 5 milioane USD (USD).
 3. Controversă: El a fost criticat grav pentru rolul său în implementarea Operațiunii Frontiere Suverane, un program creat pentru a descuraja oamenii să caute azil în Australia.
 4. Cronologia carierei: A început să slujească în Parlamentul australian în timpul administrației prim-ministrului Kevin Rudd.
 5. Care sunt calificările educaționale ale lui Scott Morrison? A urmat cursurile Universității din New South Wales, unde a studiat geografie și economie.
 6. Este fan al echipei ligii de rugby Cronulla-Sutherland Sharks și, în 2016, a fost numit titularul de bilet numărul unu al clubului.
 7. Cine este soția lui Scott Morrison? A început să se întâlnească cu Jenny Warren când aveau amândoi 16 ani. Mai târziu, romantismul cuplului a mers mai departe și apoi, s-au căsătorit la 14 ianuarie 1990, când Morrison avea 21 de ani și Warren, 22.
 8. La fel ca în 2020, cuplul este binecuvântat împreună cu două fiice.
 9. Fiicele sale frecventează o școală baptistă independentă.
 10. Care este religia lui Scott Morrison? A crescut în Biserica Presbiteriană din Australia. El a fuzionat parțial în Biserica Unirii când era copil. Mai târziu, a devenit penticostal.
 11. Biografia sa de pe Instagram scria astfel: „Soțul lui Jenny, tatăl lui Abbey și Lily, prim-ministru al Australiei și deputat federal pentru Cook. Autorizat de Scott Morrison, Partidul Liberal din Canberra. ”
 12. Este un pasionat iubitor de animale de companie și iubește să petreacă timp cu animalele sale de companie.
 13. Hobby-urile sale includ călătoria, citirea de romane și gătitul.
 14. El este activ pe platformele de socializare.
 15. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
 16. Motto-ul său este „Lumea s-a schimbat și continuă să se schimbe rapid. De aceea, Australia trebuie să fie pregătită să răspundă și să joace rolul nostru de a ne proteja și apăra țara, deoarece prima mea prioritate este să păstrez întotdeauna australienii în siguranță ".

Citește și: Phil Scott (politician) Salariu, valoare netă, biografie, wiki, vârstă, soție, copii, carieră, înălțime, greutate, fapte