Harry Styles (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Harry Styles este un cântăreț, compozitor și actor american. El a ajuns la proeminență ca membru al grupului pop britanic, One Direction. Cântă alături de Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik și Niall Horan. Mai târziu, a lansat o carieră solo și a lansat primul său single „Sign of the Times” în aprilie 2017, care a ocupat topul UK Singles Chart, a ajuns pe locul patru în SUA Billboard Hot 100 și a fost numit „Song of the Year” de către Rolling Stone. În afară de aceasta, el este foarte popular pe platformele de socializare. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. El își conduce propriul canal YouTube, unde are milioane de abonați. Reglați-vă biografia!

Harry Styles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este cântăreața One direction Harry Styles? El stă pe o înălțime de 1,83 m sau 6 picioare înălțime. El cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. El crede în karma. Este un iubitor de tatuaje și are zeci de tatuaje, dintre care unul cu cuvintele „Late Late” pe braț. Măsurătorile corpului său sunt de 44-30-36 inch. Dimensiunea bicepsului său este de 23 inci. El se consideră mai spiritual decât religios.

Harry Styles Age

Câți ani are Harry Styles? În prezent, talentatul cântăreț Harry are vârsta de 26 de ani. Ziua lui de naștere cade la 1 februarie 1994. Când era copil, Styles s-a mutat împreună cu părinții și sora mai mare Gemma la Holmes Chapel, Cheshire. La vârsta de 16 ani, a lucrat cu jumătate de normă la brutăria W. Mandeville din Holmes Chapel.

Prietena Harry Styles

Cine este actuala iubită a lui Harry Styles? În prezent, el nu a oferit nicio perspectivă despre actuala sa întâlnire sau statutul de relație. Mai mult, el a avut o relație cu prezentatoarea de televiziune Caroline Flack din noiembrie 2011 până în ianuarie 2012. A avut o relație cu cântăreața country Taylor Swift. S-au despărțit în ianuarie 2013. Mai târziu s-a întâlnit cu Kendall Jenner, dar cuplul s-a despărțit în 2014. Apoi, s-a întâlnit cu modelul Nadine Leopold. S-a întâlnit pe scurt cu bucătarul Tess Ward în 2017 și s-a întâlnit cu Camille Rowe aproximativ un an înainte de a se despărți la mijlocul anului 2018.

Familia Harry Styles

Harry Edward Styles s-a născut la 1 februarie 1994 în Redditch, Worcestershire, la părinții săi Anne Cox și la lucrătorul financiar Desmond Styles. Când Styles era tânăr, părinții lui s-au despărțit. Avea șapte ani, iar mama sa a fost recăsătorită mai târziu cu Robin Twist, care a murit de cancer în 2017. Are și frați. Are o soră mai mare Gemma și un frate vitreg mai mare pe nume Mike și o soră vitregă pe nume Amy. În ceea ce privește educația, a urmat Holmes Chapel Comprehensive School.

Cariera lui Harry Styles

La 11 aprilie 2010, cariera muzicală Styles a început și a fost audiată ca concurent solo pentru cea de-a șaptea serie a concursului de cântat televizat britanic, The X Factor, în urma unei sugestii a mamei sale. Născut în Redditch, cântărețul din Worcestershire s-a confruntat cu respingerea în acel moment și s-a alăturat din nou trupei de băieți One Direction. Trupa a devenit în continuare una dintre cele mai bine vândute trupe de băieți din toate timpurile. În 2016, după pauza nedeterminată a formației, Styles a semnat cu Columbia Records ca artist solo. În 2017, Styles și-a lansat albumul de debut auto-intitulat, care a ocupat topurile în paisprezece țări și s-a clasat pe listele de final de an ale mai multor critici muzicali. Single-ul albumului, „Sign of the Times”, a ajuns în topul UK Singles Chart, a ajuns pe locul patru în SUA Billboard Hot 100 și a fost numit „Cântecul anului” de Rolling Stone. De fapt, videoclipul său muzical i-a adus lui Styles un premiu Brit.

De asemenea, a jucat în filmul de război al lui Christopher Nolan, Dunkerque, și a debutat în actorie în 2017. Cel de-al doilea album de studio, Fine Line, a fost lansat în 2019, care a debutat în vârful SUA Billboard 200 și a doborât recordul ca cel mai mare debut de vânzări de la un artist bărbat englez din SUA în era Nielsen SoundScan. Albumul a obținut în top 10 single-urile din Marea Britanie și SUA „Adore You” și „Watermelon Sugar”. În prezent, el este, de asemenea, ocupat cu lucrul la mai multe proiecte.

Valoarea netă a Harry Styles

Cât valorează cântărețul Harry Styles? Valoarea sa este estimată la aproximativ 63 de milioane de dolari, ca în 2020. El a fost numit al doilea pe lista bogată de muzicieni Sunday Times din Marea Britanie sub 30 de ani, cu o valoare netă estimată de 58 de milioane de lire sterline, în 2019.

Harry Styles Wiki

Wiki / Bio
Nume realHarry Edward Styles
PoreclăHarry Styles
Vârstă26 de ani
Zi de nastere1 februarie 1994
ProfesieCântăreț compozitor
Renumit pentruFost membru al trupei One Direction
Locul naşteriiRedditch, Worcestershire, Anglia
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacVărsător
Reședința curentăLos Angeles, CA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 6'0 "

Centimetri: 183 cm

Metri: 1,83 m

GreutateKilograme: 59 Kg

Lire sterline: 130 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

44-30-36 inch
Dimensiunea bicepsului23 inch
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 63 de milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Desmond "Des" Styles

Mama: Anne Cox

FratiiFrate vitreg: Mike

Sora: Gemma

Sora vitregă: Amy

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
IubitaSingur
Fosta iubita?1. Caroline Flack

2. Taylor Swift

3. Kendall Jenner

4. Nadine Leopold

5. Camille Rowe

Soția / soțiaNici unul
Copii?N / A
FiuleNici unul
FiicăNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăCapela Holmes

Școală cuprinzătoare

Favorită
Culoare preferataGalben
Bucătăria preferatăItaliană
Alcoolic?Da (Ocazional)
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăPeru
Hobby-uriCălărie, călătorii și fotografie
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Youtube

Fapte despre Harry Styles

  • El promovează mesajul de dragoste, acceptare și bunătate pentru oamenii cu organizația „Trată oamenii cu bunătate”, prescurtată și în „TPWK”.
  • El a arătat sprijin pentru comunitatea LGBT fluturând steagul curcubeu pe scenă, purtând haine tematice LGBT și sprijinind fanii LGBT în concerte.
  • În 2018, a lansat tricouri cu sloganul „Tratează oamenii cu bunătate”.
  • Are milioane de adepți sub conturile sale de socializare.
  • În 2016 și 2017, a fost clasat pe primul loc și, respectiv, pe al cincilea în „The 50 Fittest Boys” din British Vogue.

Citește și: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

  • El a fost votat „Cel mai sexy bărbat din pop” pentru 2016, 2017 și 2018 într-un sondaj realizat de rețeaua de radio britanică Capital.
  • Styles a fost votat pe locul patru de către British GQ pe lista lor de „50 de bărbați cei mai bine îmbrăcați”, în 2018.
  • În același an, Styles a început modelarea pentru Gucci, apărând în mai multe campanii pentru brandul italian de lux.
  • El este, de asemenea, producător executiv pentru serialul CBS „Happy Together”.
  • El este și un animal de companie avid.

Citește și: Kendall Jenner (Model) Bio, Vârstă, Wiki, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Măsurători, Valoare netă, Date