Daniel John Gregory (Soțul Martha MacCallum) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Daniel John Gregory este renumit ca soț al Marthei MacCallum. Ea este o gazdă americană de opinie pentru Fox News. Ea este gazda The Story cu Martha MacCallum. MacCallum s-a alăturat rețelei în 2004. Mai mult, Daniel gestionează o afacere de familie cunoscută sub numele de Gregory Packaging Inc, producătorii liniei de produse Suncup. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Daniel John Gregory și multe altele despre el!

Daniel John Gregory Înălțime și greutate

Cât de înalt este Daniel John Gregory? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 66 Kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Daniel John Gregory Age

Câți ani are Daniel John Gregory? S-a născut în 1963. Are 57 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Montclair, New Jersey. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Daniel John Gregory Soția

Cine este soția lui Daniel John Gregory? Daniel s-a căsătorit cu Martha MacCallum la 22 august 1992 la St. Au doi copii împreună împreună, respectiv Edward Reed Gregory, Elizabeth Bowes Gregory și Harry MacCullum Gregory. Au fost zvonuri despre separarea cuplului din cauza relației strânse a Marthei cu co-ancora Bill Hemmer, dar sunt false.

Citește și: Paula Throckmorton (Soția Zakaria Fareed) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Daniel John Gregory Wikipedia

Daniel John GregoryWiki / Bio
Nume realDaniel John Gregory
PoreclăDaniel
Faimos ca1. Om de afaceri

2. Soț de

Martha MacCallum

Vârstă57 de ani
Zi de nastere1963
Locul naşteriiMontclair, New Jersey
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 66 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
Copii1. Edward Reed Gregory

2. Elizabeth Bowes Gregory

3. Harry MacCullum Gregory

Soția / soțiaMartha MacCallum
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Daniel John Gregory Net Worth

Cât este valoarea netă a lui Daniel John Gregory? Afacerea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Teresa Terry (Soția Todd Chrisley) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Daniel John Gregory Carieră

Daniel John Gregory, după ce și-a terminat absolvirea facultății, Daniel și-a folosit imediat calificarea, concentrându-și energia în carieră pe compania familială, Gregory Packaging Inc. în Georgia, precum și în Arizona.

Daniel John Gregory Fapte

  1. Daniel John Gregory este foarte apropiat de familia sa Martha.
  2. MacCallum a primit de două ori premiul Gracie pentru femei în jurnalism.
  3. A primit premiul Soldiersocks Commitment To Serve.
  4. Familia Daniel locuia în Montclair, New Jersey.
  5. Soția lui Daniel, Martha, este cunoscută pentru faptul că a intervievat personalități de renume precum fostul președinte Barack Obama, iar valoarea sa netă este estimată la peste 8,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Juanita Vanoy (fosta soție Michael Jordan) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte cu valoare netă