Alyssa Milano (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Alyssa Milano este o actriță, producătoare și activistă politică americană. A fost crescută romano-catolică. Ea a devenit proeminentă în calitate de actriță adolescentă la Who’s the Boss? și mai târziu a jucat în rolul lui Phoebe Halliwell pe Charmed din 1998 până în 2006. În 2013, a început să apară în serialul de dramă din Marea Britanie Mistresses și ulterior a început să joace în Insatiable de Netflix în 2018. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea Alyssa Milano, greutatea, prietena, cariera, familia, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Alyssa Milano Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Alyssa Milano? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau 1,57 m sau 157 cm. Cântărește în jur de 55 Kg sau 121. Este și o ciudată de fitness. Uimitoarele statistici ale actriței sunt de 34-24-38 inch. Dimensiunea cupei sutienului este de 33 C. Are ochi și păr de culoare maro închis.

Alyssa MilanoWiki / Bio
Nume realAlyssa Jayne Milano
PoreclăAlyssa Milano
Faimos caActriţă
Vârstă47 de ani
Zi de nastere19 decembrie 1972
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ÎnălţimeAproximativ 5 ft 1 in (1,57 m)
GreutateAproximativ 55 kg (121 lbs)
Statisticile figuriiAproximativ 34-24-38 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiFiul: Milo

Fiica: Elizabella

Soț / SoțieDavid Bugliari
Liste de foști prieteniScott Wolf, Cinjun Tate și Brian Krause
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Alyssa Milano Bio, Age & Family

Câți ani are Alyssa Milano? Ziua ei de naștere cade pe 19 decembrie 1972. În prezent, are 47 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Bensonhurst, Brooklyn. Mama ei este designer de modă și manager de talente Lin Milano. Mai mult, tatăl ei este un editor de film-muzică Thomas M. Milano. Are și frați. Are un frate pe nume Cory. Ea este de origine italiană. În ceea ce privește calificările educaționale, ea este bine educată.

Alyssa Milano Husband & Children

Cine este actualul iubit / soț al Alyssa Milano? Este căsătorită cu agentul CAA, David Bugliari, în 2009. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu un fiu pe nume Milo și o fiică pe nume Elizabella. Este foarte apropiată de copiii săi și a scris, de asemenea, una dintre fotografiile ei, care scrie: „Fiul și fiica mea. Trebuie să mă opresc din a-i numi bebelușii mei pentru că vreau să-i văd pentru cine sunt. Nu mai sunt bebeluși. Sunt copii cu sufletele lor de hrănit și căi de aprins. Să fiu mama lor a fost cea mai mare bucurie din viața mea. Și de fiecare dată când spun ceva bun sau fac ceva dulce, știu că mă aflu undeva în acele acțiuni. Sunt încântat să le urmăresc evoluția. Milo și Bella, dacă ești mare și găsești acest post - te iubesc pe amândoi. Ești bătăile inimii mele și razele mele de lună. ” Mai mult, a fost în relație cu actorul The Lost Boys, Corey Haim, din 1987 până în 1990. S-a mai întâlnit cu Scott Wolf, Cinjun Tate și Brian Krause.

Alyssa Milano Career & Net Worth

Cronologia carierei: Între 1997 și 1998, ea a interpretat rolul Jennifer Mancini pe Melrose Place și a jucat în videoclipul Blink-182 pentru piesa „Josie”. A început să joace la vârsta de opt ani după ce a jucat un rol într-un turneu național din Annie, unde a fost selectată din 1.500 de fete. În 2018, ea a lansat o revistă la revista Time despre motivul pentru care asistența medicală va decide votul ei. Cât costă valoarea netă a Alyssa Milano? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari (USD). Actoria este sursa ei principală de venit.

Citește și: Liza Soberano (actriță) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte despre Alyssa Milano

  • Are dislexie și, de asemenea, îi spune cum tratează această tulburare.
  • Începând cu anul 2004, ea prezintă candidați naționali, de stat și locali.
  • Milano l-a aprobat pe Bernie Sanders în funcția de președinte al Statelor Unite, în 2015.
  • A apărut pe coperta multor reviste, inclusiv Cosmopolitan, Stuff, Seventeen, Cleo, Woman’s World, Veronica, Maxim și FHM.
  • A apărut și în pictoriale pentru Playboy, Celebrity Skin, Celebrity Sleuth, Premiere și High Society.
  • A apărut în reclame de televiziune pentru dieta Wen, Candies, Veet, Hi-C și Atkins.
  • A fost un model de purtător de cuvinte pentru produsele cosmetice Sheer Cover.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.

Citește și: Samantha Lewes (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Valoare netă, Fapte