Mikey Williams (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mikey Williams este un jucător de baschet american. El a susținut faima în timp ce juca alături de Bronny James, fiul jucătorului de baschet LeBron James. A ținut un baschet la vârsta de 9 luni. El este un clasat de top 3 în recrutarea ESPN 2023 și un recrut de cinci stele consens și unul dintre jucătorii de top din clasa 2023. Are un corp fierbinte și în formă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Mikey Williams și multe altele despre el!

Mikey Williams Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mikey Williams? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,88 m sau 188 cm. El cântărește în jur de 82 kg sau 180 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 11 SUA.

Mikey Williams Age

Câți ani are Mikey Williams? Ziua lui de naștere cade pe 26 iunie 2004. În prezent, are 16 ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Prietena Mikey Williams

Cine este iubita lui Mikey Williams? În prezent, este singur și nu a rostit niciun cuvânt despre statutul său actual de relație. Anterior, s-a întâlnit cu vedeta Instagram Serenity Johnson.

Citește și: Tristan Thompson (Baschet jucător) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Date

Mikey Williams Wiki

Mikey WilliamsWiki / Bio
Nume realMikey Williams
PoreclăMikey
Faimos caJucător de baschet
Vârstă16 ani
Zi de nastere26 iunie 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,88 m)
Greutateaproximativ 82 Kg (180 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului11 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Mikey Williams

Care este valoarea netă a lui Mikey Williams? Cariera sportivă este principala sa sursă de venit. Mikey Williams a jucat baschet la Sweetwater High School, unde a fost selecție All-CIF-SDS. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Familia Mikey Williams

Numele mamei Mikey Williams este Charisse, a jucat softball pentru Kearny High School și Hampton University. Numele tatălui său nu este cunoscut. Avea 9 luni și a crescut jucând sub îndrumarea tatălui și a mamei sale.

Citește și: Iman Shumpert (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fiică, Date

Cariera lui Mikey Williams

Mikey Williams a jucat la liceul San Ysidro din San Diego. Williams este considerat un recrut de cinci stele și primul jucător din clasa 2023 de către ESPN și 247Sports.

Mikey Williams Fapte

  1. Mikey Williams se juca în jocurile competitive la vârsta de 13 ani.
  2. În copilărie, a jucat în principal pe un teren în aer liber din complexul său de apartamente.
  3. Are aproape trei milioane de adepți pe Instagram.
  4. A avut peste un milion de adepți Instagram înainte de a începe liceul.
  5. Roșu și galben sunt culoarea lui preferată.

Citește și: Jayson Castro (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Date