Allison Chinchar (Meteorolog) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Allison Chinchar este meteorolog pentru CNN și HLN. Ea apare în mod regulat la CNN „New Day Weekend” și „Weekend Express” al HLN, precum și la programele CNN International. De asemenea, este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Allison Chinchar Age

Câți ani are Allison Chinchar? S-a născut pe 09 aprilie 1984 în Mansfield, Ohio, Statele Unite. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Allison Chinchar Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Allison Chinchar? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Allison Chinchar? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Wiki Allison Chinchar

Allison ChincharWiki / Bio
Nume realAllison Chinchar
PoreclăAllison
Faimos caMeteorolog
Vârstă36 de ani
Zi de nastere09 aprilie 1984
Locul naşteriiMansfield, Ohio, Statele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiFiul: Landen Benjamin Bettes
Soț / SoțieMike Bettes
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Allison Chinchar Soț

Cine este soțul lui Allison Chinchar? Este căsătorită cu colegul meteorolog Mike Bettes. Cuplul a legat nodul în octombrie 2012, după o relație de câțiva ani. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu un băiat pe nume Landen Benjamin Bettes în ianuarie 2015.

Allison Chinchar Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Allison Chinchar? Înainte de a se alătura CNN în iunie 2015, a lucrat ca meteorolog la stațiile locale din Atlanta, Nashville și Chattanooga, Tennessee. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Allison Chinchar Educație

Allison Chinchar a absolvit Universitatea de Stat din Ohio. Este licențiată în științe atmosferice. Ea este, de asemenea, membru al Societății Meteorologice Americane, al Asociației Naționale pentru Meteorologie și al Asociației Internaționale de Meteorologie Broadcast.

Fapte despre Allison Chinchar

  1. Numele tatălui și al mamei lui Allison Chinchar nu sunt cunoscute.
  2. Ea a acoperit totul, de la uragane, viscol, evenimente de inundații și incendii, primind o nominalizare la Emmy pentru acoperirea uraganului Isaac din New Orleans în 2012.
  3. De asemenea, ea a acoperit focarul Super Tornado din aprilie 2011, când peste 350 de tornade au lovit sud-estul Statelor Unite în doar patru zile, cu peste 200 dintre acestea doar pe 27 aprilie.
  4. Având în vedere experiența sa în știința mediului, ea a acoperit și vulcani, cutremure și alte dezastre naturale, pe lângă poveștile despre schimbările climatice.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.