Lea Michele (Actriță) Wiki, Bio, Copil, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Lea Michele? Este o actriță americană binecunoscută pentru serialul TV de comedie muzicală Glee a ajuns să o cunoască sub numele de talentată Rachel Berry. Rolul i-a adus nominalizări la mai multe premii Globul de Aur. În 2015, a fost distribuită ca Hester în serialul de groază / comedie FOX Scream Queens. Recent, a născut primul ei copil pe 20 august 2020.

Surse au spus: „Toată lumea este fericită, sănătoasă și extrem de recunoscătoare. Până acum a fost un bebeluș liniștit ”. În plus, Michele (33 de ani), s-a căsătorit cu antreprenorul textil Zandy Reich (37 de ani) în martie 2019, după câțiva ani de relație. Reglați biografia!

Lea Michele Înălțime și greutate

Cât de înaltă este actrița Lea Michele? Uimitoarea actriță are o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau 1,59 m sau 159 cm. Cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. Este și o ciudată de fitness. În timpul perioadei de sarcină, se menține sănătoasă făcând cardio, yoga, exerciții și multe alte lucruri de antrenament. De asemenea, consumă legume sănătoase și verzi în timpul perioadei de gestație. Frumoasele măsurători ale corpului actriței sunt în jur de 36-26-40 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 34 C. Are ochi căprui închis și părul blond.

Lea MicheleWiki / Bio
Nume realLea Michele Sarfati
PoreclăLea Michele
Faimos caActriță, cântăreață, autor
Vârstă34 de ani
Zi de nastere29 august 1986
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,59 m)
Greutateaproximativ 50 kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 36-26-40 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5.3 (SUA)
Copil / Copii1 (Fiu) născut la 20 august 2020
Soț / soțZandy Reich
Liste de foști prieteni1. Cory Monteith

2. Matthew Paetz

Valoarea netăAproximativ 50 m USD (USD)

Lea Michele Bio, Age & Family

Câți ani are Lea Michele? S-a născut pe 29 august 1986 în New York, NY. Deci, are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Părinții ei sunt Edith și Marc Sarfati. Mama ei este o americană italiană cu strămoși din Roma și Napoli, în timp ce tatăl ei este un evreu sefard cu strămoși din Salonic, Grecia. Religia Michele este creștină. A fost educată la Rockland Country Day School pentru școala elementară din Congers, New York.

Lea Michele Husband & Baby

Cine este soțul Lea Michele? Este căsătorită cu Zandy Reich. Cuplul a legat nodul în 2019. Ei și-au întâmpinat primul copil, un fiu, pe 20 august 2020. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea a fost în relație cu colega Glee, starul Cory Monteith, din 2012, până când a murit de la un drog fatal. supradozaj în iulie 2013. Ulterior, ea s-a întâlnit cu Matthew Paetz timp de doi ani.

Lea Michele Carieră și valoare netă

Cât este valoarea netă a Lea Michele? Ea și-a adoptat numele de scenă după prima audiție, optând pentru renunțarea la numele ei real, Sarfati, datorită pronunției sale. Michele a câștigat o importanță majoră în rolul lui Rachel Berry în seria Fox Glee. Pentru serial, ea a primit o nominalizare la Premiul Emmy, două nominalizări la Globul de Aur și a câștigat patru People’s Choice Awards, trei Teen Choice Awards și un Satellite Award. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 50 de milioane de dolari. Actoria este sursa ei principală de venit.

Fapte despre Lea Michele

  1. În 2011, a debutat în lungmetraj în ajunul Anului Nou.
  2. A început să-și folosească prenumele de la o vârstă fragedă.
  3. Michele a debutat pe Broadway în 1995, la vârsta de opt ani.
  4. Din 2009 până la sfârșitul anului 2015, Michele a jucat în serialul de comedie-dramă muzicală Fox, Glee, în rolul Rachel Berry,
  5. Ea a început să înregistreze albumul în 2012.
  6. În 2012, ea a semnat, de asemenea, un acord estimat la 1 milion de dolari pentru a fi purtător de cuvânt pentru L’Oréal Paris.
  7. A apărut într-o reclamă pentru ZOLA, un site de planificare a nunții, în 2019.
  8. De asemenea, a lucrat cu Pixelberry Studios, în 2015.
  9. Are o gamă vocală de soprano.
  10. Este o fană a cântăreței Celine Dion.

În concluzie

Născută în Bronx, New York, actrița Lea Michele nu este doar o actriță sau cântăreață populară, ci și o personalitate renumită în social media. Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare precum Instagram, Facebook și twitter. Are milioane de adepți pe contul ei de Instagram. Îi place să interacționeze cu fanii și adepții ei. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Cory Monteith (Actor) Cauza morții, Înălțimea, Greutatea, Bio, Wiki, Prietena, Familia, Valoarea netă, Cariera, Fapte