Elliot Choy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Elliot Choy este un american YouTuber, vlogger și personalitate social media. El a câștigat popularitate pentru canalul său pe nume YouTube. El joacă mai multe personaje în propriile sale videoclipuri, cel mai popular clip, cum ar fi De ce mă trezesc la 5:00 AM în facultate și Cum am încetat să mă încetinesc în facultate, l-au determinat să câștige 750.000 de abonați. Canalele sale de pe YouTube, colectiv, au peste 853 de abonați K + din ianuarie 2021, iar videoclipurile sale au acumulat peste 62.633.322 de vizionări. Dintr-un adolescent timid, obez, confuz, el a devenit un extrovertit și un adult puțin mai puțin confuz, care privește viața cu un obiectiv amuzant. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Elliot Choy.

Elliot Choy Age

Câți ani are Elliot Choy? Ziua lui de naștere cade pe 25 februarie 1999. În prezent, are 21 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în New Jersey. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Elliot Choy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elliot Choy? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,66 m sau 166 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Elliot-Choy-înălțime-și-greutate

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Elliot Choy Wiki

Elliot ChoyWiki / Bio
Nume realElliot Choy
PoreclăElliot
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere25 februarie 1999
Locul naşteriiNew Jersey
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-32-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietena Elliot Choy

Cine este iubita lui Elliot Choy? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru.

Elliot-Choy-iubita

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Elliot Choy Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Elliot Choy? El a creat o a doua pagină Instagram doar pentru fotografia sa. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Cariera lui Elliot Choy

Elliot Choy se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor.

Familia Elliot Choy

Numele tatălui și al mamei lui Elliot Choy nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. A studiat dezvoltarea umană și organizațională și economia la Universitatea Vanderbilt.

Fapte despre Elliot Choy

  1. Elliot Choy a găsit interesant să trimită proiecte școlare în format video împreună cu prietenii săi.
  2. Acest lucru i-a dus la pasiune și, eventual, la faima ca YouTuber și și-a lansat propriul canal.
  3. Este uimitor la slapstick și comedia sa exploatează gândirea stereotipică și percepțiile societății.
  4. Este un tip amuzant care pur și simplu te face să râzi. Chiar dacă comedia sa poate fi uneori destul de jignitoare, este totuși amuzantă.
  5. Își iubește familia și a realizat recent un videoclip despre el însuși jucându-se cu fratele său.

Citește și: Kesley LeRoy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte