Cody Christian (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Cody Christian este un actor american și o personalitate socială. El a susținut calitatea de star pentru rolul său recurent ca Mike Montgomery în seria ABC Family / Freeform Pretty Little Liars. Este, de asemenea, cel mai bine recunoscut pentru rolul său de Theo Raeken din sezoanele a cincea și a șasea din seria MTV Teen Wolf. În prezent, joacă rolul lui Asher Adams, un jucător de fotbal din liceu, în All American al CW Network. De asemenea, a făcut actori de voce, ca voce a Cloud Strife în jocul video Final Fantasy VII Remake. În prezent este rapper și a lansat 5 piese. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera lui Cody Christian și multe altele despre el!

Cody Christian Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cody Christian? Este un bărbat arătos, cu un ton de piele corect. El se află la o înălțime de 1,87 m (6 picioare și 2 inci) înălțime, iar greutatea sa corporală este de aproximativ 70 kg (154 lbs).

Cody Christian Bio, Age & Family

Câți ani are Cody Christian? Ziua lui de naștere cade pe 15 aprilie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Portland, ME. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mama sa a fost diagnosticată cu cancer în 2014. Are și frați. A crescut alături de fratele său mai mare. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Cody ChristianWiki / Bio
Nume realCody Allen Christian
PoreclăCody Christian
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere15 aprilie 1995
Locul naşteriiPortland, ME
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,87 m)
Greutateaproximativ 70 Kg (154 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-43 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
IubitaAlex Swift
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2,5 milioane USD (USD)

Cody Christian Net Worth

Care este valoarea netă a lui Cody Christian? În 2019 a început să lanseze piese și deocamdată are 5 piese care au fost lansate și este rapper. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Cody Fern (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Naționalitate: 10 fapte despre el

Cody Christian Girlfriend

Cine este iubita lui Cody Christian? Este legat romantic de Alex Swift. Cuplul se întâlnește din 2017. Mai mult, el urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. În prezent, s-a concentrat foarte mult pe cariera sa.

Cody Fapte creștine

  1. Apare în sezoanele 5 și 6 din seria MTV Teen Wolf.
  2. În calitate de actor vocal, Cody a exprimat personajul iconic al jocului video Cloud Strife în Final Fantasy VII Remake.
  3. A început să joace rolul lui Asher Adams în emisiunea de televiziune The CW, All American, în 2018.
  4. El a exprimat personajul iconic al jocului video Cloud Strife în Final Fantasy VII Remake.
  5. Christian a jucat în filmul The Starving Games din 2013, o parodie a filmelor The Hunger Games.
  6. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Noah Schnapp (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found