Jean Muggli (Soția lui Michael Strahan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Jean Muggli este fosta soție a lui Michael Strahan, un fost jucător de fotbal profesionist american. El a stabilit un record pentru cele mai multe saci dintr-un sezon în 2001 și și-a petrecut întreaga carieră de 15 ani cu New York Giants din Liga Națională de Fotbal. Mai mult, Strahan și Muggli se luptă pentru custodia fiicelor lor adolescente. Michael a susținut că fosta soție a abuzat de fiicele lor gemeni. El luptă pentru custodia primară a adolescenților. Ulterior, TMZ a obținut documentele în instanță ale fostei vedete NFL și a susținut, de asemenea, că a primit chiar dovezi ale abuzului fizic și emoțional. În timp ce fosta stea a Giganților, Michael Strahan, este implicat într-o luptă amară cu custodia cu fostul său, Jean Muggli, unii foști vecini își amintesc în retrospectivă că duo-ul „a avut tot timpul o relație controversată”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Jean Muggli, alias Michael Strahan Wiki’s Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, valoare netă și multe altele despre ea.

Cazul fiicei gemene Jean Muggli și Michael Strahan

Când duo locuia în Montclair, NJ, aveau lupte puternice. De multe ori își aruncau lucrurile în exterior și lansau un semnal de „vânzare în curte”. Se căsătoriseră în 1999. Până în 2005, divorțul lor senzațional era pe primul loc. Momentan, Strahan și Muggli se luptă pentru custodia fiicelor lor adolescente, Isabella și Sophia.

Jean Muggli Soț și copii

Jean Muggli Strahan și Michael Strahan s-au întâlnit pentru prima dată la un salon de îngrijire a pielii din Manhattan. Mai târziu, în 1999, Strahan s-a căsătorit cu Jean Muggli. Cuplul împreună este binecuvântat și cu fiicele gemene, Isabella și Sophia, născute în decembrie 2004.

Mai târziu, Strahan și Muggli și-au finalizat divorțul amărât pe 20 iulie 2006. În ianuarie 2007, judecătorul James B. Convery i-a acordat lui Muggli 15 milioane de dolari într-un acord de divorț și în plus față de 18.000 de dolari lunar pentru întreținerea copilului.

Jean MuggliWiki / Bio
Nume realJean Muggli
PoreclăJean
Faimos caFosta soție a lui Michael Strahan
Vârstă55 de ani
Zi de nastere3 noiembrie 1965
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiice gemene: Isabella și Sophia
Soț / SoțieMichael Strahan
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)
Reglementarea divorțului15 milioane USD (USD)
Sprijin lunar pentru copii18.000 $ (USD)

Citește și: Michael Strahan (gazdă TV) Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Partener, Înălțime, Greutate, Carieră, Valoare netă, Fapte

Jean Muggli Varsta

Câți ani are Jean Muggli? Ziua ei de naștere cade pe 3 noiembrie 1965. În prezent, are 55 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite.

Jean Muggli Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jean Muggli? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Citește și: Lyssa Rae Brittain (Soția Duan Chapman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Fapte

Jean Muggli Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jean Muggli? Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD). Mai mult, ea a obținut 15 milioane de dolari într-o soluție de divorț și, în plus, 18.000 de dolari lunar pentru întreținerea copilului.

Jean Muggli Fapte

  1. În august 2009, Strahan s-a logodit cu Nicole Mitchell, fosta soție a lui Eddie Murphy.
  2. Informațiile despre tatăl și mama ei nu sunt cunoscute.
  3. Este foarte apropiată de fiicele ei gemene.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Este foarte apropiată și de membrii familiei ei.

Citește și: Anne Steves (soția lui Rick Steves) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Căsătorie, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte