RiceGum (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

RiceGum este un YouTuber, rapper și star de socializare american. Realizează videoclipuri muzicale, fluxuri de jocuri video, vloguri, o serie populară care își bate joc de vedetele TikTok și piese dis. De fapt, a fost clasat pe locul 25 în topul Billboard Emerging Artists, în 2017. Este, de asemenea, renumit pentru faptul că a amestecat potul printre alți creatori precum Loren Gray, Jacob Sartorius, Hunter Rowland și mulți alții. Acum, i sa interzis să difuzeze pe Twitch după ce aparent a permis nuditatea parțială pe canalul său și și-a umbrit fosta iubită. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia RiceGum, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea RiceGum

Cât de înaltă este RiceGum? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 61 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

RiceGum Age

Câți ani are RiceGum? Ziua lui de naștere cade pe 19 noiembrie 1996. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Las Vegas, NV. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

RiceGum Bio & Family

Care este numele real al RiceGum? Numele său real este Bryan Quang Le. Tatăl său aparține descendenței vietnameze, iar mama este de origine chineză. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Sierra Vista, unde era în echipa de baschet.

Citește și: Tessa Brooks (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

RiceGumWiki / Bio
Nume realBryan Quang Le
PoreclăRiceGum
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere19 noiembrie 1996
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 61 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaAbby Rao (Broke-Up)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

RiceGum Net Worth

Care este valoarea netă a RiceGum? Sursa sa principală de venit este canalul său de YouTube. Are peste 10 milioane de abonați sub canalul său. Mai mult, s-a confruntat cu o proporție echitabilă de controverse în cei cinci ani de când a început vlogging-ul. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Stephanie Soo (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Logodnic, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Prietena RiceGum

Cine este iubita RiceGum? El este singur în aceste momente. Conform istoricului său anterior de întâlniri, s-a întâlnit cu modelul Abby Rao. În plus, este foarte concentrat pe cariera sa în aceste momente.

Cariera RiceGum

RiceGum a lansat un single intitulat „It's Every Night Sis” împreună cu Alissa Violet în 2017. Mai târziu, RiceGum a fost prezentat în videoclipul pentru „Earthquake” de către personalitatea și rapperul YouTube KSI. A apărut și în reclama Super Bowl LII pentru căștile Monster. În prezent, canalul său principal este cel de-al 558-lea cel mai abonat canal de pe YouTube.

Citește și: Abby Rao (model Instagram) Bio, Iubit, Vârstă, Greutate, Înălțime, Măsurarea corpului, Valoarea netă, Familia, Fapte

Fapte RiceGum

  1. RiceGum locuiește în Los Angeles în ceea ce el descrie ca un apartament „de lux”.
  2. În ianuarie 2019, RiceGum, împreună cu Jake Paul, au fost supuse focului pentru promovarea MysteryBrand.
  3. În 2018, piesa sa „It's Every Night Sis” a fost certificată platină de RIAA.
  4. RiceGum, popularul YouTuber și streamer de jocuri video, este un om cu multe meserii.
  5. I s-a interzis utilizarea Twitch, platforma de streaming de jocuri video.

Citește și: Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte