Yung Filly (Facebook Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Yung Filly este un comediant american de internet și vedetă pe Facebook. El a susținut calitatea de vedetă pentru că a fost membru al grupului de comedie The Wall of Comedy din Marea Britanie. Multe dintre videoclipurile sale de pe pagina de Facebook a grupului, precum „South London Girls”, au fost vizionate de milioane de ori. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Yung Filly Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Yung Filly? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Yung Filly este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 67 Kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Yung Filly Age

Câți ani are Yung Filly? Ziua lui de naștere cade pe 6 august 1995. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Cali, Columbia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Ryan Hamilton (Facebook Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Yung Filly Wiki

Yung FillyWiki / Bio
Nume realYung Filly
PoreclăYung
Faimos caFacebook Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere6 august 1995
Locul naşteriiCali, Columbia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (6 ft 2 in)
Greutateaproximativ 67 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Yung Filly Prietena

Cine este iubita lui Yung Filly? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Yung Filly este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, Car h nu a confirmat despre zvon.

Yung-Filly-age

Yung Filly Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Yung Filly? El provine din sud-estul Londrei, Anglia. Este un muzician care a lansat single-ul „La Paila” în aprilie 2018. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 de dolari (USD).

Familia Yung Filly

Numele tatălui și mamei lui Yung Filly nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră mai mică. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Yung Filly

  1. Numele real al lui Yung Filly este Andres Felipé Barrientos.
  2. Chunkz este cel mai bun prieten al lui Filly și colegul YouTuber.
  3. Perechea realizează frecvent videoclipuri împreună pe canalele lor YouTube respective, precum și pentru emisiuni, inclusiv FootAsylum, Sky Sports și Chicken Shop Date.
  4. De asemenea, ei colaborează la muzică pe melodii, inclusiv „Hold” și „Clean Up”.
  5. El este de origine columbiană.

Citește și: Shahveer Jafry (Facebook Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found