Wayne Brady (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wayne Brady este un actor, cântăreț, comediant, prezentator de emisiuni de jocuri și personalitate americană. El a susținut că va fi un comediant de improvizație pe Cine e linia Oricum? Ea a primit în total 16 nominalizări la Premiul Emmy, câștigându-l pe primul său pentru munca sa la Cine este linia? Mai mult, a fost gazda emisiunii de zi The Wayne Brady Show. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, fiica, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Wayne Brady Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Wayne Brady? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,82 m sau 182 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Wayne Brady Age

Câți ani are Wayne Brady? Ziua lui de naștere cade pe 2 iunie 1972. Are 48 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Columbus, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Wayne Brady Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Wayne Brady? Actoria și cântatul său câștigă o sumă bună de bani. Valoarea sa netă este estimată la peste 12 milioane de dolari, începând cu 2021. A câștigat mai multe premii în cariera sa. De asemenea, a fost nominalizat la un premiu Grammy în 2009.

Wayne-Brady-înălțime-și-greutate

Citește și: Taylor Zakhar Perez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Wayne Brady

Wayne BradyWiki / Bio
Nume realWayne Alphonso Brady
PoreclăWayne Brady
Faimos caActor
Vârstă48 de ani
Zi de nastere2 iunie 1972
Locul naşteriiColumbus, GA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (5 ft 9 in)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
FiicăMaile Masako Brady
Soția / soția1. Diana Lasso

2. Mandie Taketa

Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Soția Wayne Brady

Cine este soția lui Wayne Brady? A fost căsătorit de două ori. S-a căsătorit cu Diana Lasso la 31 decembrie 1993. Au divorțat la 21 septembrie 1995. La 3 aprilie 1999 s-a căsătorit cu dansatoarea Mandie Taketa. El și Taketa au un copil, o fiică pe nume Maile Masako Brady, născută pe 3 februarie 2003. Brady și Taketa s-au despărțit pe 5 aprilie 2006, iar Taketa a depus cererea de divorț pe 2 iulie 2007.

Soția Wayne-Brady

Citește și: Pete Davidson (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Wayne Brady

Brady s-a mutat la Orlando, Florida, ca un copil mic, pentru a locui cu bunica și mătușa sa. Brady se referă la bunica sa, Valerie Petersen, la „mama” sa, de când l-a crescut. La 16 ani, Brady a început să cânte în teatru comunitar și la trupa de improvizație din Orlando SAK Comedy Lab, unde a început mai întâi să-și dezvolte abilitățile de improvizare. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Dr. Phillips din Orlando, unde a absolvit în 1989. În 1990, s-a înscris la Universitatea din Miami. În 1996, s-a mutat la Los Angeles, unde și-a continuat dezvoltarea abilităților de actorie.

Wayne Brady Carieră

Wayne Brady face parte din versiunea americană a serialului de televiziune de comedie improvizațională Whose Line Is It Anyway? A apărut pentru prima dată la televiziunea națională ca concurent recurent la concursul de schițe Kwik Witz din 1996 până în 1999.

Wayne Brady Fapte

  1. Wayne Brady colaborează la proiect cu fosta sa soție, Mandie Taketa, precum și cu veteranii scriitori-producători Will & Grace, Tracy Poust și Jon Kinnally.
  2. Brady a șocat fanii după ce a dezvăluit că familia sa amestecată petrecea timp împreună în blocaj în timpul crizei COVID-19, în martie 2020.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Îi place să călătorească.
  5. Brady a câștigat Premiul Emmy în timpul zilei pentru gazda spectacolului de joc remarcabil pentru Let’s Make A Deal pentru prima dată, după șapte nominalizări anterioare, în 2018.

Citește și: Frankie Jonas (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date