Ivy Mae (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Familie, Fapte

Ivy Mae este un model de modă australian internațional, personalitate în social media și majoretă. A lucrat cu branduri renumite și de renume precum Rebel Athletic și a mers la New York Fashion Week. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ivy Mae Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ivy Mae? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 28-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 27 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Ivy Mae Bio, Age & Family

Câți ani are Ivy Mae? Ziua ei de naștere cade pe 27 octombrie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Australia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mama ei își ajută să își gestioneze rețelele de socializare și cariera din viața reală. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Leanna Bartlett (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Ivy MaeWiki / Bio
Nume realIvy Mae
PoreclăIederă
Faimos caModel pentru adolescenți,

Social Media Star

Vârstă15 ani
Zi de nastere27 octombrie 2005
Locul naşteriiAustralia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 28-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului27 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Ivy Mae Boyfriend

Cine este iubitul lui Ivy Mae? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Khia Lopez (Model de modă) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Ivy Mae Net Worth

Care este valoarea netă a Ivy Mae? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Sydney Maler (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Fapte Ivy Mae

  1. Ivy Mae Anderson s-a născut în Auckland, Noua Zeelandă.
  2. A fost descoperită la vârsta de 6 ani după ce a participat la un concurs de căutare de modele / talente la nivel de stat, cu reprezentarea agenției la scurt timp după aceea.
  3. De asemenea, este cunoscută pe larg prin intermediul Instagram-ului ei.
  4. Primul ei rol în seria de filme pentru adolescenți Netflix To The Beat!
  5. Ea s-a antrenat cu prestigioasa NIDA din Australia, precum și cu școala de actorie Marnie Cooper, Kristina Sexton și Christopher Sommers.