Rusty Fawkes (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Rusty Fawkes este un model american de Cosplay și o vedetă de socializare. Ea a promovat rolul de vedetă ca personaje din Scooby-Doo, Metroid și Spyro the Dragon. Ea și-a împărtășit munca pe contul său rusty.fawkes de pe Instagram și a oferit, de asemenea, păcate prin Patreon. Pe piept avea un tatuaj de albină. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Rusty Fawkes.

Rusty Fawkes Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Rusty Fawkes? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Rusty Fawkes? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 32 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Rusty Fawkes Age

Câți ani are Rusty Fawkes? Ziua ei de naștere cade pe 17 septembrie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Holly Conrad (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Soț, Întâlniri, Afaceri, Valoare netă, Fapte

Rusty Fawkes Wiki

Rusty FawkesWiki / Bio
Nume realRusty Fawkes
PoreclăRuginit
Faimos caCosplayer,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1996
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul lui Rusty Fawkes

Cine este iubitul lui Rusty Fawkes? Fierbinte și superba Cosplayer Rusty Fawkes este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Essaere (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Naționalitate, Valoare netă, Fapte

Rusty Fawkes Net Worth

Care este valoarea netă a lui Rusty Fawkes? În 2019, ea a jucat în rolul Prințesei Zelda din franciza Legend of Zelda de jocuri video. La o vârstă fragedă, Rusty Fawkes a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Rusty Fawkes

  1. Rusty Fawkes are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Belle Delphine (Cosplayer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Date