Ryland Adams (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Ryland Adams este un cunoscut YouTuber american, personalitate pe internet, scriitor, producător și actor. A ajuns la faimă în 2014, Adams a devenit gazdă și producător pentru Clevver, o companie online de cultură pop online. Ulterior, Adams a părăsit Clevver în 2017, citând practici de afaceri discutabile. Adams a intrat într-o relație cu colegul YouTuber Shane Dawson în 2016, cu care colaborează frecvent; Adams este cunoscut în primul rând pentru vlogurile sale YouTube despre viața sa. Începând din februarie 2019, videoclipurile sale au primit în medie 3,8 milioane de vizionări. În 2019, Adams a primit premiul Shorty pentru Vlogger al anului. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Ryland Adams!

Ryland Adams Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ryland Adams? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Ryland Adams Age

Câți ani are Ryland Adams? Ziua lui de naștere cade pe 14 mai 1991. În prezent, are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Salt Lake City, UT. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Corey La Barrie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Prietena, Valoarea netă, Fapte

Ryland AdamsWiki / Bio
Nume realRyland Adams
PoreclăRyland
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere14 mai 1991
Locul naşteriiSalt Lake City, UT
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 59 Kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 40-30-39 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaShane Dawson
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena Ryland Adams

Cine este iubita lui Ryland Adams? În 2019, s-a logodit cu Shane Dawson. În martie 2019, s-au logodit după ce Dawson i-a propus lui Adams.

Citește și: Rachel Cook (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Valoarea netă a Ryland Adams

Care este valoarea netă a Ryland Adams? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Fapte Ryland Adams

  1. Ryland Adams este adunat pe 2,6 milioane de adepți uluitori pe Instagram.
  2. A fost un jurnalist difuzat la Metro State University.
  3. În 2013, a creat rețeaua de cultură pop Utubular pentru YouTuber, servind și ca gazdă și producător pentru canal.
  4. De asemenea, a lucrat ca gazdă independentă pentru AFI, Revolt TV, AwesomenessTV și multe altele.
  5. Galbenul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Nateslife (YouTuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte