Elle Darby (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Elle Darby este vlogger și youtuber englez. Ea a susținut că este cunoscută pentru canalul ei de pe YouTube. Ea este cel mai bine cunoscută fanilor săi pentru bloguri și înregistrează videoclipuri despre frumusețe, fitness și așa mai departe. În plus, are peste 87.000 de abonați YouTube și 76.000 de adepți Instagram. Elle a ajuns la controverse după ce a întrebat despre o „posibilă colaborare” care implică cazare gratuită la Charleville Lodge Hotel din Dublin. Ea i-a scris lui Paul Stenson, proprietarul cafenelei White Moose și al hotelului Charleville Lodge din Dublin, întrebând despre o „posibilă colaborare.” El a turnat dispreț la cererea ei și a distribuit-o pe Facebook. Dna Darby a susținut că acțiunile domnului Stenson au condus-o să fie vizată de troli online. Emoționalul vlogger a acuzat trollii de internet că o vizează. Dna Darby a susținut, de asemenea, că răspunsul împiedica „generația tânără să facă ceea ce le place” și că „mi-a strigat ochii singuri în mașina mea”. Mai mult, hotelul din Dublin îi trimite lui Elle Darby o factură de 5.289.000 €. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Elle Darby Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Elle Darby? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Elle Darby Age

Câți ani are Elle Darby? Ziua ei de naștere cade pe 9 decembrie 1995. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Trowbridge, Wiltshire, Anglia. Tatăl ei este Giles Darby, care a fost extrădat în Statele Unite și încarcerat pentru acuzații de fraudă în 2006. Sora ei este colega de YouTube YouTuber Lucy Jessica Carter. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat Universitatea din Vestul Angliei din Bristol.

Citește și: Sophie Michelle (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Elle DarbyWiki / Bio
Nume realElle Darby
PoreclăElle
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere9 decembrie 1995
Locul naşteriiTrowbridge,

Wiltshire, Anglia

Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Iubit / LogodnicConnor Swift (Angajat)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Elle Darby

Cine este iubitul Elle Darby? S-a logodit cu antrenorul Connor Swift în august 2020. Ea a scris pe un videoclip pe care l-a împărtășit sub canalul ei de pe YouTube, care spune: „Propunerea viselor mele .. Nu-mi vine să cred că pot să mă căsătoresc cu dragostea vieții mele . Mulțumim îngerilor pentru tot sprijinul și dragostea ta și pentru că ne-ai urmat în călătoria vieții noastre, apreciem mai mult decât putem spune vreodată xx ”. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Tyler Toney (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Elle Darby Net Worth

Care este valoarea netă a Elle Darby? A fost semnată de agenția de modelare Blackberry în 2015. Cariera online este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Elle Darby

  1. Elle Darby s-a alăturat YouTube-ului pe 27 februarie 2014.
  2. Este o pasionată iubitoare de câini.
  3. ID-ul ei de e-mail de afaceri este „[email protected]”.
  4. Numele ei de utilizator Twitter este „elledarby”.
  5. Numele ei de utilizator Instagram este @elledarby_.

Citește și: Garrett Hilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte