J. Cole Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Familie: 10 fapte asupra Lui

Numele real al lui J. Cole este Jermaine Lamarr Cole. Este un rapper, cântăreț, compozitor, producător de discuri și executiv de discuri american. El se afla într-o bază militară din Germania, dar mai târziu, la vârsta de opt luni, mama sa s-a mutat cu el și fratele său mai mare Zach în Statele Unite, la Fayetteville, Carolina de Nord. În 2017, Cole a câștigat mai întâi recunoașterea ca rapper după lansarea mixtape-ului său de debut, „The Come Up”. Reglați biografia!

J. Cole Age

Câți ani are rapperul J. Cole? În prezent, are 35 de ani. Ziua lui de naștere cade pe 28 ianuarie 1985. Semnul său de naștere este Vărsător.

J. Cole Înălțime și greutate

Cât de înalt este J. Cole? El stă pe o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,88 m. Cântărește în jur de 64 Kg sau 141 lb. Măsurătorile corpului său sunt de 44-33-38 țoli. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA. În plus, are ochi căprui închis și are părul blond.

J. Cole Wife & Children

Cine este actuala iubită a lui J. Cole? Este căsătorit cu Melissa Heholt în 2016. Și-a anunțat căsătoria într-un interviu cu regizorul Ryan Coogler. Mai mult, soția sa a participat la Universitatea St. John cu Cole. Cuplul este iubit la facultate. Ea este directorul executiv al Fundației Dreamville. El și soția lui au un fiu împreună. În 2019, el a vorbit public despre fiul său. Pe 20 iulie 2020, Cole a dezvăluit că are doi copii.

J. Cole Net Worth & Career

Cât costă valoarea netă a lui J. Cole? Valoarea sa este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari. Cântatul este principala sa sursă de venit. El a fost primul artist de rap Jay-Z semnat cu casa sa, Roc Nation, în 2009. Este rapper și producător de discuri. Primul său album a debutat pe locul 1 în topul Billboard din SUA în 2011. Albumul său din 2013, Born Sinner, a ajuns și pe locul 1 în topuri.

J. Cole Bio & Family

A fost crescut de mama și vărul său singur în Carolina de Nord. Tatăl său a încetat din viață la o vârstă fragedă. El aparține etniei mixte. Tatăl său este un veteran afro-american, care a slujit în armata SUA, iar mama sa, Kay, este un american alb care a fost lucrător poștal pentru Serviciul Poștal al Statelor Unite. În ceea ce privește educația, a absolvit magna cum laude la Universitatea St. John’s. Cole a crescut într-un mediu multi-etnic.

J. Cole Wiki

Nume realJermaine Lamarr Cole
PoreclăJ. Cole
Vârstă35 de ani
Înălţime6 ft 2 in (1,88 m)
Greutate64 Kg (141 lb)
SoțieMelissa Heholt
Copii2
Valoarea netăAproximativ 12 milioane USD
NaționalitateGermano-american
EtnieAmestecat

Fapte asupra lui J. Cole

  1. Cole și Diddy ar fi fost implicați într-o altercație la un premiu MTV Video Music Awards din 2013, după petrecerea din New York City, în 2013.
  2. În februarie 2020, a încheiat un parteneriat de mai mulți ani cu încălțăminte și îmbrăcăminte cu Puma în calitate de ambasador al mărcii.
  3. Cole a lansat un scurtmetraj pentru pantofii reimaginați „Sky Dreamer”, care au debutat în timpul jocului NBA All-Star din 2020.
  4. El este acționar minor al serviciului, alături de alți 15 artiști interesați, printre care Kanye West, Usher, Alicia Keys, Beyoncé, Rihanna, Madonna, Daft Punk, deadmau5 și Nicki Minaj.
  5. Cole și-a cumpărat casa de copilărie din Fayetteville, Carolina de Nord, cu 120.000 de dolari prin intermediul Fundației Dreamville, în 2014.
  6. În aprilie 2018, rapperul Lil Pump a tachinat o melodie intitulată „Fuck J. Cole” produsă de colegul său rapper Smokepurpp.
  7. Pe 16 iunie 2020, J. Cole a lansat prima sa melodie din 2020, „Snow on tha Bluff”, o piesă încărcată politic.
  8. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  9. Călătoria și fotografia sunt preferatele sale.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: B Simone (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte