Ariel Winter (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Născut în Fairfax, Virginia, Ariel Winter este o cunoscută actriță, model și cântăreață americană. Ea a susținut rolul celebru pentru rolul ei de Alex Dunphy în serialul de comedie Modern Family. De asemenea, a câștigat patru premii Screen Actors Guild pentru cel mai bun ansamblu într-un serial de comedie modernă pentru familie. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ariel Winter Height & Weight

Cât de înaltă este Ariel Winter? Ea se află la o înălțime de 1,55 m, adică 5 picioare și 5 inci înălțime. Are o greutate corporală de aproximativ 115 lbs, adică 52 kg. Are un corp subțire. Culoarea ochilor ei este maro, iar culoarea părului blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C. Orientarea ei sexuală este dreaptă.

Ariel Winter Bio, Age & Family

Câți ani are Ariel Winter? Ziua ei de naștere cade pe 28 ianuarie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Los Angeles, CA. Numele mamei sale este Chrisoula și tatăl, Glenn Workman. Mama ei, este de origine greacă, iar prin tatăl ei, de origine germană. Are și frați. Are o surori pe nume Shanelle Workman și un frate pe nume Jimmy Workman, care sunt ambii actori. Ea este sora mai mică a actorilor Shanelle Workman și Jimmy Workman.

Citește și: Morgan Cryer (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ariel WinterWiki / Bio
Nume realAriel Winter Workman
PoreclăAriel Winter
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere28 ianuarie 1998
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (115 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleLuke Benward
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Ariel Winter Boyfriend

Cine este iubitul lui Ariel Winter? Ea are o relație cu Luke Benward. Cuplul a început să se întâlnească la începutul anului 2020. Cuplul nu a comentat statutul relației lor și nu a făcut lucrurile Instagram oficiale. Perechea a fost văzută arătând confortabilă. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Levi Meaden, în 2016. După trei ani de relație, s-au separat în 2019.

Ariel Winter Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ariel Winter? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. De asemenea, a făcut actori de voce pentru serialele animate Phineas și Ferb.

Citește și: Nina Dobrev (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ariel Winter Career

Ariel Winter și-a lansat prima carieră în industria divertismentului într-o reclamă comercială Cool Whip, în 2002, când avea patru ani. Ea a exprimat personajul lui Gretchen înainte de a câștiga rolul obișnuit al lui Alex Dunphy în seria Modern Family. Unele dintre rolurile sale notabile din lungmetraj sunt, în special în Kiss Kiss Bang Bang, Speed ​​Racer, Duress, Opposite Day și Fred 2.

Ariel Winter Fapte

  1. Ariel Winter face titlu pentru că și-a încheiat deja noul ei film de carantină - „Nu te deconecta”.
  2. În iunie 2015, la vârsta de 17 ani, Winter a suferit o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor.
  3. În aprilie 2019, a participat la evenimentul WE Day din Tacoma, Washington.
  4. Winter este membru al Bisericii Ortodoxe Grecești.
  5. De asemenea, a făcut actori de voce pentru serialele de animație Phineas și Ferb.
  6. Ea a continuat să lucreze în animație TV, inclusiv oferind vocea Marina Mermaid la Disney Junior’s Jake și Never Land Pirates.
  7. Ea este un adevărat susținător al lui Donald Trump în cursa prezidențială din 2020.
  8. Ea și-a împrumutat vocea personajelor din filmele de animație, Disney’s Bambi II și Blue Sky’s Ice Age: The Meltdown.

Citește și: Milana Vayntrub (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Fapte