Stacey Dooley (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Stacey Dooley? Este prezentatoare de televiziune engleză, jurnalistă, realizatoare de documentare, personalitate media și autoră. Ea a susținut celebritatea pentru că a găzduit numeroase documentare BBC cu tematică socială despre munca copiilor, inclusiv Turism și adevărul: Stacey Dooley investighează. Ulterior a prezentat-o ​​pe Stacey Dooley în Köln: The Blame Game și a apărut pe Celebrity Mastermind de la BBC.

Născut în Luton, Bedfordshire, Dooley a părăsit școala la 15 ani și a lucrat ca asistent de magazin, vândând parfumuri pe aeroportul Luton. De asemenea, a lucrat la o coafură din Bramingham. Reglați biografia și aflați mai multe despre ea.

Stacey Dooley Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Stacey Dooley? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Stacey Dooley Age

Câți ani are Stacey Dooley? Ziua ei de naștere cade pe 9 martie 1987. În prezent, are 33 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești.

Stacey DooleyWiki / Bio
Nume realAnastacia Jaclyn Dooley
PoreclăStacey Dooley
Faimos caJurnalist
Vârstă33 de ani
Zi de nastere9 martie 1987
Locul naşteriiLuton, Bedfordshire, Anglia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleKevin Clifton
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Stacey Dooley Boyfriend

Cine este actualul iubit al lui Stacey Dooley? De la începutul anului 2019, Dooley are o relație cu partenerul de dans Strictly Come Dancing, Kevin Clifton. Mai mult, Dooley se consideră feministă și a realizat documentare despre egalitatea de gen.

Stacey Dooley Instagram

Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Are 901+ K de urmăritori sub contul ei de Instagram din septembrie 2020. Îi place să interacționeze cu fanii ei.

Vizualizați această postare pe Instagram

🥳 Așa că mulți oameni mă întreabă adesea ... „Orice s-a întâmplat cu ……?” Nu AȘTEPT să ajung din urmă cu unii dintre colaboratorii noștri din ultimul deceniu 💜 Nouă serie de podcasturi, disponibilă din 17 septembrie @bbcsounds 👊🏼

O postare partajată de Stacey Dooley (@sjdooley) pe 28 august 2020 la 2:05 PDT

Stacey Dooley Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Stacey Dooley? Ea a atras atenția publicului pentru prima dată când a discutat legile muncii în țările lumii a treia în seria documentară din 2008 Sânge, sudoare și tricouri. La sfârșitul anului 2011, a început să găzduiască seria documentară CBBC Show Me What You’re Made Of. A devenit câștigătoare la Strictly Come Dancing în 2018. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

10 fapte despre Stacey Dooley

  1. Wiki și Bio: Tatăl ei era din Irlanda și a părăsit familia când Stacey avea doi ani.
  2. Familia Stacey Dooley: A crescut la Luton și a studiat la liceul Stopsley.
  3. Dooley a părăsit școala la 15 ani și a lucrat ca asistent de magazin, vândând parfumuri pe aeroportul Luton.
  4. De asemenea, a lucrat la o coafură din Bramingham.
  5. Cronologia carierei lui Stacey Dooley: A apărut pentru prima oară la televizor când a călătorit în India ca una dintre participanții la seria de televiziune documentară Sânge, sudoare și tricouri în aprilie 2008.
  6. Ea a prezentat The Pets Factor de la CBBC, în 2017.
  7. Dooley a povestit documentarul The Natives: This Is Our America.
  8. Controversele lui Stacey Dooley: Ea a fost criticată în ianuarie 2019 pentru că a prezentat în mod fals o femeie turcă ca lucrătoare sexuală siriană care locuiește în Istanbul în seria sa Sex in Strange Places.
  9. Ea a fost criticată pentru că a numit un gest de rugăciune musulman „un salut al IS” într-un documentar Panorama despre mirese din IS, și în 2019.
  10. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Cindy Adams (jurnalist) Net Worth, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found