Elijah Wood (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Elijah Wood? Este un actor, actor vocal, producător și DJ american. El a renumit la vedete pentru interpretarea lui Frodo Baggins în trilogia filmului Lord of the Rings din 2001–2003 și în Hobbit: o călătorie neașteptată în anul 2012. A fondat compania de producție SpectreVision, specializată în producția de filme de groază, în 2010. Reglați biografia și explorați mai multe despre wiki-ul lui Elijah Wood, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre el.

Elijah Wood Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elijah Wood? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Ilie Wood Age

Câți ani are Elijah Wood? Ziua lui de naștere cade pe 19 decembrie 1996. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Long Island, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Elijah WoodWiki / Bio
Nume realElijah Wood
PoreclăIlie
Faimos caActor
Vârstă23 de ani
Zi de nastere19 decembrie 1996
Locul naşteriiLong Island, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 43-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

Prietena lui Elijah Wood

Cine este iubita lui Elijah Wood? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Elijah Wood Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Elijah Wood? În 1989, și-a făcut debutul în film cu o mică parte în Back to the Future Part II. În 2006, rolurile vocale ale lui Wood includ Mumble in Happy Feet. S-a mutat la Los Angeles pentru ca Wood să urmeze o carieră de actorie. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Elijah Wood

  1. Wiki și Bio: El este al doilea dintre cei trei copii.
  2. Numele mamei sale este Debbie, iar tatăl, Warren Wood.
  3. A fost crescut catolic.
  4. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Zaharia și o soră mai mică pe nume Hannah.
  5. La vârsta de șapte ani, a început să modeleze și să ia lecții de pian în orașul său natal.
  6. A apărut în The Sound of Music și a interpretat personajul principal în The Wonderful Wizard of Oz, când era la școala elementară.
  7. De asemenea, a lucrat ca băiat al corului într-o producție din See How They Run.
  8. Părinții lui și-au vândut delicatese în 1989, iar familia, fără tatăl său, s-a mutat la Los Angeles pentru ca Wood să urmeze o carieră de actorie.
  9. Părinții lui au divorțat când avea 15 ani.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Billy Porter (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Soț / soție, Valoare netă: 10 fapte despre el