Cooke Maroney Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cooke Maroney s-a născut în 1985 și este mai bine cunoscut ca iubitul celebrei actrițe renumite Jennifer Lawrence. Vestea despre întâlnirile lor secrete a început în luna iunie 2018.

Cooke Maroney și Jennifer Lawrence

Lawrence și Maroney s-au prezentat reciproc de cea mai bună prietenă a actriței, Laura Simpson. „S-au întâlnit prin Laura, prietena lui Jen ... Relația se desfășoară de câteva săptămâni. Dar au fost foarte private și au avut grijă să nu fie văzuți împreună ”.

În 2019, actrița Red Sparrow, Jennifer Lawrence, s-a angajat cu iubita ei de mult timp Cooke Maroney într-o ceremonie de nuntă privată. Familia lui Lawrence și soția ei Maroney au participat la căsătorie. Petrecerea de logodnă a avut loc la River Café din Brooklyn, iar cuplul a închiriat întregul restaurant pentru petrecere. Buna prietenă a lui Lawrence, Emma Stone, a fost printre invitați.

După logodnă, la sfârșitul anului 2019, actrița Jennifer Lawrence și-a păstrat nodul cu iubita ei de multă vreme Cooke Maroney într-o ceremonie de nuntă privată. Familia lui Lawrence și soția ei Maroney au participat la nuntă.

În plus, ea a spus: „De fapt sunt o prietenă a tuturor fostelor mele. Teoria mea este că nu poți avea o relație proastă cu cineva dacă ești sincer. Dacă toată lumea din lume știe ce simți, nu există minciuni, doar deschidere. Toți prietenii mei au fost minunați, Nick a fost un iubit grozav ”, a declarat actrița într-un interviu la podcastul WTF With Marc Maron. Citește mai mult: Jennifer Lawrence Iubit, relație și soț.

Cooke Maroney Age

Vârsta lui are 35 de ani. Mai mult, Cooke este cu siguranță un tip iubitor de distracție, căruia îi place să participe și să se distreze. Se pare că J. Law și Cooke s-au întâlnit prin Laura Simpson, cea mai bună prietenă a lui Jennifer, și au început să se întâlnească în luna mai. Whateva.

Familia Cooke Maroney

Cooke Maroney s-a născut în 1985 în Middlebury, Vermont, SUA. Părinții lui Cooke, James Maroney și Suki Fredericks dețin o fermă Oliver Hill în Vermont. Din 2015, domnul Maroney a fost dealer de artă în Manhattan (și a deținut funcția de vicepreședinte senior și șef al American Paintings la Christie’s) înainte ca el și soția sa să înceapă ferma, unde Cooke a crescut. Mai mult, Cooke aparține naționalității americane și etniei albe caucaziene. În ceea ce privește educația, a urmat liceul din Vermont. Ulterior, a absolvit Istoria artei la Universitatea din New York.

Cariera lui Cooke Maroney

Vorbind despre cariera sa, iubitul Jennifer Lawrence, în prezent, este directorul galeriei de artă Gladstone din New York, care se mândrește cu o listă de clienți de înaltă calitate. A lucrat anterior cu pictorul Carroll Dunham și cu fostul iubit al lui Björk, sculptorul Matthew Barney. Înainte de a lucra la Gladstone, a lucrat la galeria Gagosian după ce a absolvit diploma de istorie a artei din NYU.

Valoarea netă a lui Cooke Maroney

Cât costă furia lui Cooke Maroney? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 20-25 milioane USD. El stă pe o înălțime de 6 picioare, 3 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs.

Wiki Cooke Maroney

Wiki / Bio
Nume realCooke Maroney
PoreclăCooke
Vârstă35 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1985
ProfesieDirector profesionist de galerie de artă
Renumit pentruIubitul actriței Jennifer Lawrence
Locul naşteriiMiddlebury, Vermont, SUA
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacBerbec
Reședința curentăNew York City, New York, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 6'3 "

Centimetri: 193 cm

Metri: 1,93 m

GreutateKilograme: 70 Kg

Lire sterline: 154 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-32-46 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 25 de milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTată: James Maroney

Mama: Suki Fredericks

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Prietena / ÎntâlniriJennifer Lawrence
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soția / soțiaJennifer Lawrence (Căsătorită 2019)
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent (istoria artei)
UniversitateUniversitatea din New York
ŞcoalăLiceul din Vermont
Favorită
Actor favoritSawyer Sharbino
Actrita preferataAmy Acker
Culoare preferataViolet
Bucătăria preferatăItaliană
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriArtă, pictură, călătorii
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Fapte despre Cooke Maroney

  • Cooke este mai cunoscut în industria cinematografică datorită carierei sale.
  • Maroney pare complet absentă de pe Facebook și Twitter.
  • În acest moment, are doar o pagină privată pe Instagram, care este doar timidă de 2.000 de adepți.
  • Speculațiile au început mai întâi când Jennifer a fost văzută cu un inel, iar apoi reprezentantul ei a confirmat știrea la începutul lunii februarie.
  • Cooke și Jennifer au participat recent la premiera noului ei film, „The Favorite” al fostului ei Nicholas Hoult și fapt amuzant: Darren Aronofsky era și el acolo.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found