Britney Spears (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Britney Spears este o cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță americană. Mai este numită și „Prințesa Popului”. Ea a deținut un record de 15 ani pentru albumul cel mai bine vândut de o femeie artistă în Statele Unite. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Britney Spears Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Britney Spears? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Britney Spears Măsurători ale corpului

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Britney Spears? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-27-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Masuratori Britney-Spears

Citește și: Melissanthi Mahut (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Britney Spears Wiki

Britney SpearsWiki / Bio
Nume realBritney Jean Spears
PoreclăBritney Spears
Faimos caCântăreț compozitor,

Dansatoare și actriță

Vârstă39 de ani
Zi de nastere2 decembrie 1981
Locul naşteriiMcComb, MS
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-27-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSam Asghari
Soț / Soție1. Jason Allen Alexander

2. Kevin Federline

CopiiJayden și Sean
Valoarea netăaproximativ 300 m USD (USD)

Soțul Britney Spears

Cine este soțul lui Britney Spears? Este în relație cu modelul Sam Asghari, din 2017. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a fost căsătorită cu Jason Allen Alexander pe 3 ianuarie 2004 timp de 55 de ore înainte de anularea lor pe 5 ianuarie. Mai târziu, s-a căsătorit cu Kevin Federline pe 6 octombrie 2004. Mai mult, au avut doi fii pe nume Jayden și Sean, apoi au divorțat în 2007. Din 2014 până în 2015, ea a avut o relație cu Charlie Ebersol.

Britney-Spears-soț

Citește și: Brie Larson (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Familia Britney Spears

Câți ani are Britney Spears? S-a născut la 2 decembrie 1981, în McComb, Mississippi. Are 39 de ani. Are și frați. Frații ei sunt Bryan James și Jamie Lynn Spears. La trei ani, a început să participe la lecții de dans în orașul natal Kentwood, Louisiana.

Valoarea netă a Britney Spears

Cât costă valoarea netă a lui Britney Spears? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 300 de milioane de dolari (USD).

Britney Spears Fapte

  1. Britney Spears a fost selectată pentru a cânta ca artist solo la recitalul anual.
  2. La vârsta de opt ani, Spears și mama ei Lynne au călătorit la Atlanta, Georgia, pentru a face o audiție pentru renașterea din anii 1990 a clubului Mickey Mouse.
  3. Ea a participat la #DoYourPartChallenge, în martie 2020.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  6. Ea le-a spus fanilor să-și trimită mesaje pe Instagram dacă au nevoie de cuvinte de susținere în timpul pandemiei coronavirusului, Spears alegând trei fani.

Citește și: Salma Hayek (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Soț, Fapte