Nazanin Kavari (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Valoare netă, Fapte

Nazanin Kavari este un Youtuber român și o personalitate social-media. Și-a început cariera ca model ‘Instagram’ și ulterior a devenit vlogger. Ea deține un canal „YouTube” care găzduiește conținut legat de stilul de viață și frumusețe. Canalul găzduiește, de asemenea, videoclipuri în timp real, farse și videoclipuri cu provocări. A colaborat cu mai mulți YouTuberi notabili. Împărtășește aproape fiecare eveniment din viața ei pe „YouTube.” Este activă pe toate conturile sale de social media. Pagina ei ‘Instagram’ a câștigat peste un milion de adepți. Deși canalul ei „YouTube” are o mână de videoclipuri, a câștigat mai mult de un milion de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Nazanin Kavari.

Nazanin Kavari Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Nazanin Kavari? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Nazanin Kavari? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Nazanin Kavari Age

Câți ani are Nazanin Kavari? Ziua ei de naștere cade pe 7 decembrie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în România.

Citește și: Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Nazanin Kavari Wiki

Nazanin KavariWiki / Bio
Nume realNazanin Kavari
PoreclăNazanin
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere7 decembrie 1998
Locul naşteriiRomânia
Semnul nașteriiSăgetător
NaţionalitateRomână
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieMel DJ-ul
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Nazanin Kavari

Numele tatălui și al mamei Nazanin Kavari nu sunt cunoscute. Este de origine persană, dar s-a născut în România. Are și frați. Ea și sora ei Yasmin Kavari împărtășesc un cont Instagram numit KavariBeauty. Are și un frate. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Soțul Nazanin Kavari

Cine este soțul lui Nazanin Kavari? Este căsătorită cu Mel DJ. Au înnodat pe 29 martie 2019 și în martie 2020, cuplul a întâmpinat împreună un fiu pe nume Kavon. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Valoarea netă a lui Nazanin Kavari

Cât costă valoarea netă a lui Nazanin Kavari? Era la liceu când a pășit pe scena social-media. Ea și-a început cariera în social media prin „YouTube” pe 9 septembrie 2012 și are acum peste un milion de abonați. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Anastasia Kingsnorth (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Cariera Nazanin Kavari

Nazanin Kavari are mulți dintre fanii ei crezute că prima apariție pe ‘YouTube’ a lui Nazanin a fost într-un videoclip. Ea a dezvăluit, de asemenea, că prima ei apariție pe „YouTube” a fost într-un videoclip glumeț de pe canalul „Clasa a II-a”, care este coproprietate de prietenul ei Jack Dytrych. Odată, ea și-a împărtășit rutina de îngrijire a pielii, răspunzând solicitărilor fanilor săi, ceea ce a adus un spectacol impresionant. După aceasta, moda și frumusețea au devenit un subiect obișnuit pe canalul ei. Nazanin postează, de asemenea, videoclipuri provocatoare și a colaborat cu mulți „YouTubers” populari.

Fapte despre Nazanin Kavari

  1. Nazanin Kavari are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Este iubitoare de pisici și preferă culorile strălucitoare.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: GlitterForever17 (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte