Daz Black (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Daz Black este o vedetă americană pe YouTube și o vedetă de socializare. El a susținut celebritatea pentru popularul său canal YouTube, numit Daz Black. De asemenea, participă la strângeri de fonduri și fluxuri live de caritate, strângând adesea mii de dolari pentru caritate. Mai mult, a găsit mai întâi succes pe Vine, creând personaje amuzante cu numele Tea Party, Happy Cloud și Predator. Într-un interval foarte scurt de timp, a acumulat peste 5 milioane de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Daz Black și multe altele despre el!

Daz Black Age

Câți ani are Daz Black? Ziua lui de naștere cade pe 7 august 1985. Are 35 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Hastings, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Daz negru înălțime și greutate

Cât de înaltă este Daz Black? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Daz Black Wiki

Daz BlackWiki / Bio
Nume realDaz Black
PoreclăDaz
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă35 de ani
Zi de nastere7 august 1985
Locul naşteriiHastings, Anglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 67 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaN / A
Soția / soțiaKate
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Soția Neagră Daz

Cine este soția lui Daz Black? Era căsătorit cu Kate. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu copii numiți, Soheila Clifford. În prezent, Daz este probabil singur.

Daz-Black-sotia-starsgab

Citește și: Kayla Kosuga (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Daz Black Net Worth

Cât costă valoarea netă a Daz Black? În afară de YouTube, el este popular pe Instagram cu peste 550.000 de adepți. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Daz Black Fapte

  1. Daz Black este unul dintre cei mai populari YouTuberi americani.
  2. El trăiește în America și este o personalitate foarte populară în social media.
  3. Videoclipurile sale umoristice de pe YouTube sunt un succes furibund, în special în rândul adolescenților și tinerilor, iar adepții săi sunt în milioane.
  4. El a câștigat inițial recunoașterea ca adolescent prin clipuri video de șase secunde pe aplicația de socializare Vine, care a dispărut acum.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Claudia Sulewski (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte