Niall Horan (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Niall Horan este un cântăreț american care a devenit cunoscut ca membru al trupei de băieți britanico-irlandezi One Direction. Înainte de aceasta, a audiat, de asemenea, ca concurent solo pentru concursul de cântat britanic The X Factor. Singurele sale „This Town” și „Slow Hands” de pe albumul său de debut Flicker (2017) au ajuns în top 20 în mai multe țări. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă a lui Niall Horan și multe alte fapte despre el.

Niall Horan Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Niall Horan?El stă pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,70 m în sau 170 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi căprui închis și ochi blond. El este și un ciudat de fitness.

Niall HoranWiki / Bio
Nume realNiall Horan James
PoreclăNiall
Faimos caSinger (Band- One Direction)
Vârstă26 de ani
Zi de nastere13 septembrie 1993
Locul naşteriiMullingar, Irlanda
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in (1,70 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Hailee Steinfeld

2. Celine Vandycke

3. Amelia Woolley

SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 50 milioane USD

Niall Horan Prietena

Cine este actuala iubită a lui Niall Horan? Deși viața romantică a lui Niall este foarte complicată. În 2018, a început să se întâlnească cu Hailee Steinfeld. Mai târziu, în 2016, a avut o relație cu Celine Vandycke. S-a mai întâlnit cu Amelia Woolley.

Niall Horan Bio, Age & Family

Câți ani are Niall Horan? Niall James Horan s-a născut la 13 septembrie 1993 în Mullingar, Westmeath, Irlanda. În prezent, are 26 de ani. El deține naționalitatea iraniană. S-a amestecat cu etnia mixtă. Numele mamei sale este Maura Gallagher și tatăl, Bobby Horan. Are și frați. Părinții lui au divorțat când avea cinci ani. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Greg și un nepot pe nume Theo.

Citește și: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Niall Horan Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Niall Horan? Cântând principala sa sursă de venit. De asemenea, este arătos și pasionat în domeniul actorie. Grupul său One Direction a câștigat mai multe premii Kids ’Choice pentru albumele lor Up All Night și Take Me Home. În 2013, a jucat în turneul Take Me Home împreună cu ceilalți membri ai One Direction: Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson și Zayn Malik. Malik a părăsit trupa în martie 2015, iar One Direction a continuat să cânte în patru piese. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 50 de milioane de lire sterline.

Fapte despre Niall Horan

  • Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  • Este un fan al inimii echipei de rugby din Irlanda.
  • Horan a mai declarat că este un „fan al lui Justin Bieber” și l-a văzut pe Bieber ca un model de carieră.
  • Îi place muzica pop și rock și este un fan al The Eagles, Fleetwood Mac, Bon Jovi, The Script, Take That și Westlife.
  • A urmat Școala Națională Sf. Kenny, o școală primară, și Coláiste Mhuire, o școală de băieți catolică, ambele situate în Mullingar.
  • Recent și-a lansat albumul ‘Heartbreak Weather’.

Citește și: Harry Styles (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte