Lana Del Rey (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Lana Del Rey, este o cântăreață-compozitoare americană. Ea a susținut celebritatea pentru stilul ei muzical. Paginile ei YouTube și Vevo au combinat vizionări de 4,1 miliarde. A primit numeroase premii, inclusiv 2 premii Brit, 2 premii MTV Europe Music, un premiu Satellite și 9 premii GAFFA. Pe lângă aceasta, ea are un imens fan care urmărește platformele sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Lana Del Rey Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lana Del Rey? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Lana Del Rey? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Lana Del Rey Age

Câți ani are Lana Del Rey? Ziua ei de naștere cade pe 21 iunie 1985. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în New York, NY.

Familia Lana Del Rey

Numele tatălui Lanei Del Rey este Robert England Grant, Jr., redactor al Grey Group, și mamă pe nume Patricia Ann „Pat”, executivă de cont la Grey Group. Are și frați. Are o soră mai mică, Caroline, și un frate mai mic, Charlie. În perioada educației, a urmat liceul unde mama ei a predat timp de un an.

Citește și: Yungblud (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Lana Del Rey Wiki

Lana Del ReyWiki / Bio
Nume realElizabeth Woolridge Grant
PoreclăLana Del Rey
Faimos caCântăreț compozitor
Vârstă35 de ani
Zi de nastere21 iunie 1985
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30 milioane USD (USD)

Iubitul Lana Del Rey

Cine este iubitul Lanei Del Rey? Ea este singură în aceste momente. Mai mult, ea s-a întâlnit pe scurt cu rapperul G-Eazy înainte de a se despărți în septembrie 2017. De asemenea, a fost, pe scurt, legată de Axl Rose în 2012.

Lana Del Rey Net Worth

Care este valoarea netă a Lanei Del Rey? Ea a fost creditată ca popularizarea genului sadcore pentru publicul de masă. În 2014, ea și-a debutat piesa „Coasta de Vest” la Coachella Music Festival. Valoarea sa netă este estimată la peste 30 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Doja Cat (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Lana Del Rey Carieră

Lana Del Rey s-a întors în New York în 2005 pentru a-și începe cariera muzicală. Descoperirea ei a venit odată cu succesul viral al single-ului său de debut „Video Games” în 2011. În 2019, Del Rey a lansat single-urile „Doin 'Time” și „Don't Call Me Angel”, acesta din urmă fiind o colaborare cu Ariana Grande și Miley Cyrus pentru coloana sonoră a filmului Îngerii lui Charlie (2019). În 2020, Del Rey a lansat prima ei colecție de poezie, Violet Bent Backwards over the Grass, precum și un album de cuvinte vorbite însoțitor.

Lana Del Rey Fapte

  1. Lana Del Rey este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. A fost crescută romano-catolică și este de origine scoțiană.
  3. A absolvit Fordham cu o diplomă de licență în filosofie în 2008.
  4. Ea lucra făcând o muncă comunitară pentru persoanele fără adăpost și dependenții de droguri.
  5. În 2011, Del Rey a încărcat videoclipuri muzicale auto-realizate pentru melodiile sale „Jocuri video” și „Blue Jeans” pe YouTube.
  6. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Queen Naija (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Iubit, Copii, Valoare netă, Fapte