Andrew Aronow (Soțul Alaia Baldwin) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Andrew Aronow este fondatorul, actualul președinte și producătorul executiv al Pocket Ace Productions, LLC. De asemenea, a produs un documentar în 2014. A fondat compania de divertisment live cu sediul în Tarzana, California, (deși profilul său LinkedIn spune că este în New York) în 2013. Este mai bine cunoscut ca soțul lui Alaia Baldwin. Alaia este fiica popularului actor american pe nume Stephen Baldwin și a soției sale Kennya Baldwin. Andrew și Alaia s-au căsătorit în 2017. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Andrew Aronow Înălțime și greutate

Cât de înalt este Andrew Aronow? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Andrew Aronow Age

Câți ani are Andrew Aronow? Data sa de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 40 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Andrew Aronow Wiki

Andrew AronowWiki / Bio
Nume realAndrew Aronow
PoreclăAndrew
Faimos ca1. Fondatorul Pocket Ace

Productions, LLC

2. Soțul lui Alaia Baldwin

Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii1
Soția / soțiaAlaia Baldwin
Valoarea netăaproximativ 100 m USD (USD)

Soția Andrew Aronow

Cine este soția lui Andrew Aronow? Este căsătorit cu Alaia Baldwin. Este un pasionat de modă și model. Alaia s-a căsătorit cu Aronow în septembrie 2017 la New York. Hailey a fost domnișoara de onoare la ceremonia de nuntă în aer liber, în timp ce vărul ei, Irlanda Baldwin, a fost una dintre domnișoarele de onoare. Mai mult, Alaia Baldwin a născut primul și soțul ei, Andrew Aronow, o fetiță, pe 17 august 2020.

Citește și: Sophie Grégoire-Trudeau (Soția lui Justin Trudeau) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Fapte

Andrew Aronow Net Worth

Care este valoarea netă a lui Andrew Aronow? În 2014 a produs un film documentar intitulat „Fandom”. A fost asistent de producție în unele episoade din docuseriile TV, „Iconoclaste”. Valoarea sa netă este estimată la peste 100 de milioane de dolari (USD).

Andrew Aronow Fapte

  1. Andrew Aronow este absolvent de științe politice și guvernare la programul de licență în științe al Wayne State State University.
  2. El nu este atât de activ pe platformele de socializare.
  3. Compania Andrew’s organizează, de asemenea, mai multe evenimente de divertisment în toată țara, precum și dincolo de granița cu Canada.
  4. Este foarte apropiat de soție și copii.
  5. Fiica sa Iris s-a născut pe 17 august 2020.

Citește și: Kari Karte (Soția Sammy Hagar) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Fapte