Eric Ciaramella (Whistle Blower) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Eric Ciaramella este expert în Ucraina pentru analistul CIA și fost angajat al Consiliului de Securitate Națională, care a servit atât în ​​administrațiile Obama, cât și în Trump, ca ofițer de informații despre carieră. El este cel mai bine cunoscut ca denunțătorul care a început procesul de audiere a procesului de destituire a președintelui Donald Trump. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Eric Ciaramella!

Eric Ciaramella Age

Câți ani are Eric Ciaramella? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 43 de ani. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Eric Ciaramella Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eric Ciaramella? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Familia Eric Ciaramella

Eric Ciaramella a crescut în Connecticut. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Conform educației sale, a studiat la Yale și Harvard și a lucrat la Banca Mondială.

Citește și: Lou Leon Guerrero (politician) Salariu, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, soț, copii, carieră, fapte

Eric Ciaramella Wiki

Eric CiaramellaWiki / Bio
Nume realEric Ciaramella
PoreclăEric
Faimos caExpert pentru analistul CIA și

fostă Securitate Națională

Personal al Consiliului

Vârstă43 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 40-32-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaAlexa Schiff
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Eric Ciaramella Prietena

Cine este iubita lui Eric Ciaramella? Logodnica lui Eric este de fapt fiica lui Adam Schiff, Alexa Schiff. Acest zvon, care s-a dovedit în cele din urmă neadevărat, a fost șters din toate înregistrările de căutare Google.

Citește și: Michael Bloomberg (politician) Net Worth, Soție, Bio, Wiki, Vârstă, Copii, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Eric Ciaramella Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Eric Ciaramella? Eric este un ofițer CIA specializat în Ucraina și Rusia. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Eric Ciaramella Fapte

  1. Eric Ciaramella a fost ținta susținătorilor lui Trump în 2017, când a fost acuzat că a scos în mass-media din cauza legăturilor sale cu Susan Rice și administrația Obama.
  2. El nu a fost niciodată de acord cu politica externă a lui Trump. Este un democrat înregistrat și a lucrat sub administrația Obama.
  3. El nu este atât de activ pe platformele de socializare.
  4. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  5. Eric este considerat informatorul lui Schiff de extrema dreaptă.

Citește și: Howie Morales (politician) Bio, Wiki, soție, valoare netă, înălțime, greutate, carieră, familie, fapte