Nicki Minaj Bio, vârstă, înălțime, greutate: Top 10 fapte despre copiii și soțul ei

Nicki Minaj se numește Onika Tanya Maraj-Petty. Este un rapper, cântăreț, compozitor, actriță și fotomodel născut în Trinidad. Este mai cunoscută ca artistă hip-hop. Era cunoscută pentru costumele și perucile ei colorate, când și-a început cariera. Ea a susținut stardomul pentru lansarea mixtape-urilor Playtime is over, Sucka Free și Beam Me Up Scotty. Primul ei album de studio, Pink Friday, în 2010, a atins numărul 1 în topul Billboard 200 din SUA și a fost certificat triplu platină de RIAA. Este una dintre cele mai influente artiste de rap feminine din toate timpurile.

Ea a făcut din sânii autografiți parte din mișcarea ei de a împuternici femeile. Ea a numit-o pe Betsey Johnson o inspirație pentru modă. Minaj a trăit prin personaje create de ea ca mijloc de evadare din cauza părinților ei care se luptau frecvent în copilărie. Ea și-a amintit că „fantezia a fost realitatea mea” și prima ei identitate a fost Cookie, care a devenit Harajuku Barbie și Nicki Minaj. În afară de aceasta, Minaj este cunoscută pentru stilul ei animat de rap și fluxul său unic. Rapitul ei se distinge prin viteza sa și prin utilizarea alter ego-urilor și a accentelor, în primul rând britanic. De multe ori cântă și cântă în melodiile sale și combină metafore, linii de pumn și joc de cuvinte în munca ei.

Nicki Minaj Age

Câți ani are Nicki Minaj? Are 37 de ani. Ziua ei de naștere cade pe 8 decembrie 1982. Semnul ei de naștere este Săgetător.

Nicki Minaj Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nicki Minaj? Ea stă pe o înălțime de 1,57 m sau altfel 5 ft 1 in. Cântărește în jur de 55 Kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-25-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD.

Nicki Minaj Wiki

Numele nașteriiOnika Tanya Maraj-Petty
PoreclăNicki Minaj
Locul nașteriiSaint James, Trinidad și Tobago
Zi de nastere8 decembrie 1982
Vârstă37 de ani
Statisticile figurii36-25-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Înălţime5 ft 1 in
Greutate55 kg (121 lb)
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
SoțKenneth Petty
CopiiViitoare
NaţionalitateSpaniol-american
EtnieAmestecat
Valoarea netăAproximativ 100 m USD

Fapte despre Nicki Minaj

  1. Cine este soțul cântăreței Nicki Minaj? S-a căsătorit cu Kenneth Petty, în 2019. Cuplul are o legătură adorabilă. În iulie 2020, Minaj a anunțat prin Instagram că așteaptă primul ei copil
  2. Începând cu 2020, ea nu a binecuvântat cu niciun copil.
  3. Cât costă valoarea netă a lui Nicki Minaj? Valoarea ei este estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, ca în 2020.
  4. Ea a jucat în campania de vacanță a lui H&M, în 2017.
  5. Ea a primit reacții adverse pentru alegerea sa de a colabora cu 6ix9ine pentru single-ul lor colaborativ „Fefe”, în 2018.
  6. A avut un avort în adolescență.
  7. Minaj a spus că, deși a „bântuit-o”, ea își păstrează decizia.
  8. Este bisexuală.
  9. Fratele lui Minaj, Jelani, a fost condamnat pentru agresiune sexuală prădătoare împotriva unui copil și periclitarea bunăstării unui copil, în 2017.
  10. Pe 27 ianuarie 2020, el a fost condamnat de judecătorul Robert McDonald de la Curtea Supremă a județului Nassau la 25 de ani de închisoare pe viață.

Citește și: Cardi B (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte