Tisakorean (Rapper) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Tisakorean este un dans și rapper urban american. Este bine cunoscut pentru crearea de melodii asociate cu #woahchallenge. De asemenea, este un producător influențat de stilul de dans jiggin din orașul său natal din Houston. A început să producă muzică pentru el în 2017. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Tisakorean!

Înălțime și greutate Tisakorean

Cât de înaltă este Tisakoreana? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 62 Kg sau 136 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Epoca Tisakoreană

Câți ani are Tisakoreanul? Ziua lui de naștere cade pe 15 septembrie 1994. Are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Tisakorean Girlfriend

Cine este iubita lui Tisakorean? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Lin-Manuel Miranda (Cântăreț) Wiki, Bio, Soție, Fiu, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wikipedia Tisakorean

TisakoreanWiki / Bio
Nume realTisa coreeană
PoreclăTisakorean
Faimos caRapper, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere15 septembrie 1994
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 62 Kg (136 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-35 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50.000 dolari

Valoarea netă Tisakorean

Care este valoarea netă a Tisakoreanului? Rapirea este principala sa sursă de venit. A început să producă muzică pentru el însuși în 2017. Melodiile sale „Werkkkkkkk” și „Dip” nu au fost destinate să fie melodii dansante. Valoarea sa netă este estimată la peste 50.000 USD (USD).

Citește și: Lil Skies (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Fiu, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Cariera Tisakorean

Videoclipurile muzicale Tisakorean sunt inspirate din benzi desenate și anime. De asemenea, este un producător influențat de stilul de dans jiggin din orașul său natal din Houston.

Fapte Tisakoreene

  1. TisaKorean și-a anunțat următorul album.
  2. Astăzi, rapperul din Houston a distribuit un videoclip muzical pentru single-ul lansat anterior „Rocky Road”, care va apărea pe Wasteland.
  3. Piesa prezintă Father și YehMe2. Urmăriți-l mai jos și derulați în jos pentru lista melodiilor LP-ului.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Maren Morris (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte