Izzy Stannard (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Izzy Stannard este un actor adolescent cunoscut în zilele noastre în domeniul actorie. Numele real al lui Izzy este Isaiah Stannard. Filmele sale recente au creat un buzz și, de asemenea, încep o moștenire care va dura cu siguranță o perioadă îndelungată. Una dintre faptele extrem de surprinzătoare despre acest artist este că s-a născut femeie, dar îi place să fie abordat ca bărbat. Ei bine, surprinzător. Sunt multe lucruri de surprins și de îndrăgostit. Are pregătire în dans și voce. A jucat rolul principal în școala din Charlie și fabrica de ciocolată. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, familia, valoarea netă, cariera lui Izzy Stannard și multe altele despre el.

Izzy Stannard Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are Izzy Stannard? S-a născut în Statele Unite. Începând cu 2020, vârsta lui Izzy Stannard are 16 ani. Cât de înaltă este Izzy Stannard? El stă pe o înălțime de 5 picioare și 4 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 53 kg sau 116 lbs. Are ochi căprui închis și părul căprui care i se potrivește foarte bine. Poartă o pantofă de mărimea 7 UK.

Wiki Izzy Stannard

Wiki / Bio
Nume realIsaiah Stannard
PoreclăIzzy
Data de naștere01 octombrie 2004
Vârstă16 ani (începând cu 2020)
ProfesieActor
Renumit pentruCunoscut pentru rolul din Good Girls ’în 2018,

„Statutul lui Brad” în 2017 și „Petrecere

Dress ’în 2017

Locul nașterii / orașul natalNew York
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Reședința curentăWashington
Religiecreştinism
GenMasculin
EtnieAlb caucazian
Semn zodiacalBalanță
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri- 162 cm

În metri- 1,62 m

În metri inch - 5'4 "

GreutateÎn kilograme- 53 kg

În lire sterline- 116 lbs

Statistici ale corpului Necunoscut
Dimensiunea bicepsuluiNecunoscut
Mărimea pantofului7 (Marea Britanie)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
TatuajeN / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

RudeNecunoscut
Relații
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Nici unul
IubitaSingur
Soția / soția Nici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareLiceu
ŞcoalăȘcoală profesională de arte spectacolului
Universitate colegiuÎnsă să particip
Favorite
Destinația preferată de vacanțăAustralia
Filmul preferatFoarte rau
Jocul video preferat League of Legends
Culoare preferataAlbastru
Mâncare favorităBucatarie italiana
Hobby-uriJocuri video, călătorii,

Ascultând muzică

Sursa de venit
Valoarea netă50 K USD dolari SUA (începând cu 2020)
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Izzy Stannard Bio & Family

Izzy Stannard s-a născut la 1 octombrie 2004, în New York și și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei acolo. A avut o educație excelentă și, de asemenea, copilărie normală cu familia sa. Dar interesul său pentru actorie a fost de la o vârstă fragedă. Conform educației sale, a urmat o școală profesională de artă spectacolă și a primit, de asemenea, o formare excelentă în voce și dans. Abilitatea sa a fost văzută încă de la o vârstă fragedă, în timp ce el a interpretat rolul lui Charlie în drama Charlie and Chocolate Factory. Acest lucru arată interesul acut al copilului.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Iubita Izzy Stannard

Cine este iubita lui Izzy Stannard? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Izzy Stannard Carieră

În 2012, Izzy este un actor în devenire care a făcut o mână de filme și a făcut cantitatea potrivită de fani. O lucrare extraordinară și extraordinară a fost văzută în Star Stuff. Harper Klein a fost rolul pe care l-a jucat acest copil și a fost distractiv. Clasa lui Stannard a fost văzută în continuare în Statutul lui Brad. Nu doar actorie, ci a făcut voce în rolul „Child Carl” în Star Stuff: The Story Of Carl Sagan în 2015. Alte roluri recunoscute ale acestui actor sunt Good Girl, unde a jucat alături de Mae Whitman, Reno Wilson, Christina Hendricks. Această serie Netflix pune accentul pe eforturile a trei mame suburbane din Detroit care au continuat și s-au întâlnit. Cariera lui Stannard crește în mod vizibil și face un pas în imaginea de ansamblu. Sperăm că zilele viitoare vor fi excelente și fructuoase. Cititorii vor fi actualizați cu orice schimbare în carieră.

Citește și: Tom Holland (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Primul rol pentru actorul adolescent a fost în proiectul Charlie și, odată cu acesta, a câștigat o mulțime de fani. Cu toate acestea, primul său film a fost numit Rochie de petrecere și a jucat ca Harper Klein. A-l vedea în film a fost distractiv, iar oamenii l-au iubit pe actorul adolescent pentru umorul său. Mai târziu, a participat la filmul Brad’s Status și a condus vocea în filmul Star Stuff: The Story of Carl Sagan. Alături de Reno Wilson, Christina Hendricks și Mae Whitman, Stannard a făcut parte din Good Girl. După acest rol, a câștigat și mai multă faimă și glorie.

Izzy Stannard Net Worth

Care este valoarea netă a lui Izzy Stannard? Începând cu 2020, valoarea netă a lui Izzy Stannard este estimată la aproximativ 50.000 de dolari. Salariul său este în jur de 50 $ - 100 $ pe oră. Sursa sa principală de venit este cariera de actorie.

Fapte despre Izzy Stannard

 1. Chiar dacă are doar 15 ani acum, are deja câteva realizări semnificative.
 2. De asemenea, o mulțime de oameni îl iubesc pentru talentul și carisma sa, care este actorul adolescent care arată în proiectele sale.
 3. Probabil, cel mai important rol pentru cariera sa este emisiunea NBC Good Girls.
 4. Cu excepția faptului că și-a găsit locul în cerul actoricesc, băiatul este interesant pentru public din cauza controverselor legate de sexul său.
 5. Izzy era o fată când a fost aleasă pentru prima dată să joace rolul unui băiat pe nume Ben, care ar fi trebuit să fie fiul lui Annie în spectacol.
 6. Dar înainte de începerea filmărilor, Izzy făcuse transgender și începuse să folosească pronume masculine.
 7. Prin urmare, Jenna Bans, creatorul „Good Girls”, a decis să includă această experiență în poveste.
 8. El joacă rolul fiicei personajului lui Mae Whitman în Good Girls.
 9. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
 10. Este și un iubitor de animale de companie avid.
 11. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
 12. Are un fan imens, la o vârstă fragedă.

Citește și: Tammy Bradshaw (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte