Young MA (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Numele real al tânărului MA este Katorah Marrero, care este un rapper și antreprenor american. A câștigat faima după ce a lansat single-ul "Ooouuu" de patru ori cu platină. Single-ul rupe topul 20 al Billboard Hot 100, având peste 300 de milioane de vizionări pe YouTube pe videoclipul muzical. Pe lângă aceasta, a fost nominalizată și la premiile BET și MTV Artist of the Year și Female Hip-Hop Artist of the Year. Reglați biografia și explorați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera, valoarea netă a lui Young MA și multe altele.

Tânăr MA Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Young MA? Ea se află pe o înălțime de 5 ft 5 in sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-27-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 34 B. Are părul și ochii negri. Este și o iubitoare de tatuaje.

Tânăr MAWiki / Bio
Nume realKatorah Marrero
PoreclăTânăr MA
Faimos caCântăreaţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere3 aprilie 1992
Locul naşteriiNew York, SUA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateLesbiene
Înălţime5 ft 5 in (1,65 m)
Greutate55 Kg (121 lbs)
Statistici ale corpului36-27-37 inci.
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD

Tânăr MA Bio, vârstă și familie

Câți ani are Young MA? S-a născut pe 3 aprilie 1992, în Brooklyn, New York. În prezent, are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei mixte. Mama ei este jamaicană, iar tatăl ei este puertorican. Este foarte apropiată de mama și tatăl ei care aspiră și o susține foarte mult. A absolvit liceul Sheepshead Bay, în 2010.

Tineri MA Sexualitate

Este foarte deschisă cu privire la orientarea sa sexuală. Este lesbiană. Ea a declarat că i-au plăcut fetele încă din clasa întâi. Ea a spus: „Nu, eu sunt Young MA . . . Nu facem etichete. Pur și simplu nu m-aș întâlni cu un tip. Nu frate, nu-mi place asta. ”

Tânărul iubit MA

Cine este actualul iubit al Young MA? Nu a dat nicio idee despre viața ei romantică. Este singură și se bucură din plin de viața ei. Este foarte concentrată asupra carierei sale.

Citește și: Nicki Minaj Bio, vârstă, înălțime, greutate: Top 10 fapte despre copiii și soțul ei

Young MA Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a Young MA? A început să apară pe coperțile revistelor. Ea a fost prezentată în campanii publicitare globale pentru Google Pixel 2, Beats By Dre și Pandora. A apărut la o varietate de emisiuni de televiziune și a jucat alături de Alicia Keys în emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon. În 2018, Young M.A a apărut pe Forbes 30 Under 30, în același an în care a lansat Fundația KWEENZ împreună cu mama ei. Young M.A a primit, de asemenea, o proclamație din New York City. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari. Cântatul este sursa ei principală de venit.

Fapte despre Young MA

  • Apare regulat la sfârșitul Vice News Tonight pe HBO.
  • Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  • Tanara M.A s-a apropiat de fratele ei, Kenneth Ramos, si de mama ei.
  • Când avea 10 ani, Young MA a început să scrie rime în manualele ei școlare.
  • Mama ei a încurajat-o și a cumpărat un aparat de karaoke, pe care M.A l-ar înființa ca un studio improvizat în dulapul ei.
  • Este o iubitoare de animale.

Citește și: Lil Peep (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Tatuaj, Valoare netă, Carieră, Fapte