Lyna Perez (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Lyna Perez, o tânără din SUA, se descurcă bine în dans, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Lyna Perez impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative pe TikTok și alte platforme de socializare. Ea împărtășește în mod regulat videoclipuri sexy cu ea, cu 5,7 milioane de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Lyna Perez.

Lyna Perez Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lyna Perez? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Influența pe rețelele de socializare a captat adesea lângă piscină, aparent în interior, pentru filmări. Lyna s-a remarcat cu ușurință cel mai mult în timp ce se mișcă între o serie de ipostaze sexy direct în fața camerei. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-24-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lyna Perez Varsta

Câți ani are Lyna Perez? Ziua ei de naștere cade pe 4 noiembrie 1992. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Miami, FL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Mario Selman (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Lyna PerezWiki / Bio
Nume realLyna Perez
PoreclăLyna
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă22 de ani
Zi de nastere4 noiembrie 1992
Locul naşteriiMiami, FL
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-24-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Lyna Perez

Cine este iubitul Lynei Perez? Fierbinte și superba vedetă Instagram Lyna Perez este singură de acum. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Brianna Buchanan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Lyna Perez Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Lynei Perez? La o vârstă fragedă, Lyna Perez și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Modelul s-a îmbrăcat adesea în ton cu paradisul înființat în timp ce a legănat un bikini îndrăzneț, roz neon, care a izbucnit pe bronzul ei profund. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Lyna Perez Fapte

  1. Lyna Perez are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  2. Are o siluetă voluptuoasă pe care o afișează regulat, cu o cantitate amplă de decolteu și underboob, pentru ca fanii săi să-l ogle.
  3. Ea și-a tachinat adepții, dând loviturii și mai mult o atmosferă seducătoare.
  4. Face antrenament în mod regulat.
  5. Îi plac cozile pe jumătate.
  6. În plus, unghiile ei sunt întotdeauna îngrijite și vopsite în negru.
  7. Fiecare dintre imaginile ei de pe Instagram este o imagine provocatoare care părea a fi favorita fanilor și într-un timp foarte redus a acumulat peste 75.000 de aprecieri.
  8. Adepții Lynei s-au adunat de asemenea la secțiunea de comentarii pentru a o ploua cu complimente.

Citește și: Jasmine Lotus (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found