Amber Scholl (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Amber Scholl are un număr mare de persoane pe YouTube, cu videoclipuri variind de la pozitivitatea corpului, sănătatea, frumusețea, sexualitatea, stilul de viață și multe altele. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Ea este un guru DIY, vlogger de frumusețe și stil de viață, de asemenea. Este binecunoscută pentru seria ei „Broke Girl Hacks” de pe canalul ei omonim de YouTube. Are 3,3 milioane de abonați sub canalul ei de YouTube. A fost reprezentată de Marienor Madrilejo la Abrams Artists Agency. Pe lângă aceasta, are și un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Amber Scholl Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Amber Scholl? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C. Are ochi căprui închis și păr negru.

Amber Scholl Age

Câți ani are Amber Scholl? Ziua ei de naștere cade pe 13 august 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Silver Spring, MD. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are două surori pe nume Alyssa și Angela. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Wild Spartanz (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Cariera, Fapte

Amber SchollWiki / Bio
Nume realAmber Scholl
PoreclăChihlimbar
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere13 august 1993
Locul naşteriiSilver Spring, MD
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Amber Scholl

Cine este iubitul lui Amber Scholl? Ea este singură în aceste momente. Mai mult, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Amber Scholl Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amber Scholl? Vlogging-ul este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD). Mai mult, a colaborat cu popularul magazin Primark și a plecat în noi locații din SUA.

Citește și: Erika Saccone (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Amber Scholl Carieră

Videoclipurile Amber Scholl sunt bazate pe stilul de viață. Ea produce zilnic un vlog cu sfaturile ei de machiaj și frumusețe. Ea urmărește foarte mult și continuă să aducă conținut real și fericit spectatorilor lor.

Amber Scholl Fapte

  1. Amber Scholl are peste 900 de adepți K + sub contul ei de amberscholl Instagram.
  2. Înainte de faimă, ea a condus ca Postmates să-și câștige existența înainte ca canalul ei de YouTube să înceapă să decoleze în octombrie 2016.
  3. De asemenea, își conduce propriul canal de frumusețe care a apărut cu mult înainte de canalul de vlogging al familiei sale.
  4. Este o YouTuber tânără și în devenire, care face vloguri de frumusețe și stil de viață.
  5. Amber Scholl s-a mutat recent la Brighton pentru a se concentra și a investi mai mult timp în canalul ei de YouTube.

Citește și: Natacha Oceane (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found