Karim Zeroual (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Karim Zeroual este un cunoscut actor, dansator și personalitate de televiziune engleză. El a susținut calitatea de vedetă după ce a jucat în rolul Sadiq în The Sparticle Mystery și a apărut și în EastEnders, Blue Peter, Top Class, DaVinci’s Demons, Saturday Mash-Up! și Bitesize Daily. Mai mult, el a apărut în cea de-a șaptesprezecea serie a BBC-ului Strictly Come Dancing, unde a fost partener cu dansatoarea profesională galeză Amy Dowden, în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Age, Height, Weight, Girlfriend, Net Worth, a actorului Karim Zeroual. Familia, cariera și multe altele despre el!

Karim Zeroual Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Karim Zeroual? Actorul TV Karim se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness și face antrenament zilnic. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Karim Zeroual Age

Câți ani are Karim Zeroual? Ziua lui de naștere cade pe 14 noiembrie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Citește și: Joe Keery (Actor) Bio, Iubită, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Karim ZeroualWiki / Bio
Nume realKarim Zeroual
PoreclăKarim
Faimos caActor TV, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere14 noiembrie 1993
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-28-37 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Karim Zeroual Prietena

Cine este iubita lui Karim Zeroual? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Familia Karim Zeroual

Părinții lui Karim Zeroual sunt de moștenire marocană și au fost crescuți de mama sa. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. A urmat școala de teatru din Londra

Karim Zeroual Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Karim Zeroual? A jucat într-un episod din 2006 al popularului telenovelă EastEnders. Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Jack Gore (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Karim Zeroual Carieră

Karim Zeroual a jucat rolul lui Sadiq în The Sparticle Mystery. Serialul se desfășoară între 2011 și 2015. Până acum a avut peste două milioane de accesări pe BBC iPlayer. A apărut și pe EastEnders, Blue Peter, Top Class și Saturday Mash-Up!

Mai mult, din 2014, actorul Zeroual a fost prezentator al BBC CBBC. De asemenea, a prezentat Young Dancer și Wimbledon Live și a cântat în West End din Londra în spectacole de teatru muzical precum The Lion King și Chitty Chitty Bang Bang. În 2019 a început să filmeze un nou documentar de turism și sport pentru CBBC numit O săptămână pentru a bate lumea.

Fapte Karim Zeroual

  1. Karim Zeroual este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. El a concurat în cea de-a șaptesprezecea serie a filmului BBC Strictly Come Dancing, în parteneriat cu dansatoarea profesională galeză Amy Dowden, în 2019.
  3. Perechea a primit primul 40 perfect din serie pentru Jive în săptămâna 11 și a fost al doilea în competiție.
  4. Este foarte apropiat de mama, tatăl și frații săi.
  5. Galbenul este culoarea lui preferată.

Citește și: Michael Sleggs (Actor) Biografie, Moarte, Carieră, Familie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found