Jacob Scipio (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jacob Scipio este un actor și scriitor englez din Londra. L-a ticălos pe Armando Aretas în comedia de acțiune Bad Boys for Life, în regia lui Adil El Arbi și Bilall Fallah și în rolurile principale în Will Smith și Martin Lawrence, în 2020. Scipio a cofondat CPO Productions, în 2016. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubită, familie, valoare netă, carieră și multe alte fapte despre el ale lui Jacob Scipio.

Jacob Scipio Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jacob Scipio? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Jacob Scipio Bio, Age & Family

Câți ani are Jacob Scipio? Ziua lui de naștere cade pe 10 ianuarie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut la Londra, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Scipio a urmat școala primară a bisericii Sf. Mihail din Anglia din Highgate, apoi și-a continuat studiile la școala Fortismere din Muswell Hill, urmând să-și finalizeze studiile la Universitatea din Essex, unde a primit o licență în arte în film și literatură.

Jacob ScipioWiki / Bio
Nume realJacob Muntaz Scipio
PoreclăJacob Scipio
Faimos caActor
Vârstă27 de ani
Zi de nastere10 ianuarie 1993
Locul naşteriiIslington, Londra, Anglia
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 9 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubita Jacob Scipio

Cine este iubita lui Jacob Scipio? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Jacob Scipio Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jacob Scipio? A început cariera de actorie când a obținut primul său rol la vârsta de 9 luni într-un episod din seria Screen One. În 2013 a jucat rolul ‘Tyler Blaine’ în cea de-a doua serie a hit-ului comediei BBC Three Some Girls. În ianuarie 2020, Scipio a interpretat rolul principalului villan, Armando Aretas, în Bad Boys for Life. Proiectele viitoare ale Scipio includ Ultimele priviri și Fără remușcări. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jacob Scipio

  1. De-a lungul studiilor a continuat să acționeze.
  2. A jucat în mai multe roluri principale în televiziune, film și teatru, inclusiv în adaptarea de pe Channel 4 a White Teeth a lui Zadie Smith, unde la vârsta de 10 ani.
  3. A jucat rolurile fraților gemeni ‘Millat’ și ‘Magid’.
  4. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute.
  5. În 1994, a debutat la televizor la vârsta de 9 luni în serialul Screen One.
  6. A obținut licența în film și literatură de la Universitatea din Essex.
  7. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  8. A continuat să acționeze, apărând în The King and I de Rodgers și Hammerstein ca „Prince Chulalongkorn” alături de Elaine Paige la London Palladium.
  9. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  10. Albul este culoarea lui preferată.

Citește și: Keith Powers (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte