Candace Owens (politician) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, măsurători, soț, valoare netă, fapte

Candace Owens este un autor conservator american, comentator și activist politic. În afară de aceasta, anterior este cunoscută sub numele de RedPillBlack, care își împărtășește opiniile ca conservatoare, după ce s-a poziționat anterior ca liberal reformat. A acumulat 600.000 de abonați sub canalul ei de YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Candace Owens Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Candace Owens? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi și păr negri frumoși. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Candace Owens Bio, Age & Family

Câți ani are Candace Owens? Ziua ei de naștere cade pe 29 aprilie 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Stamford, CT. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Era al treilea din cei patru copii. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Este absolventă a liceului Stamford.

Citește și: Elizabeth Dole (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Valoare netă: 10 fapte despre ea

Candace OwensWiki / Bio
Nume realCandace Amber Owens Fermier
PoreclăCandace Owens
Faimos caPolitician, Youtuber
Vârstă31 de ani
Zi de nastere29 aprilie 1989
Locul naşteriiStamford, CT
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieGeorge Farmer
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soțul lui Candace Owens

Cine este soțul lui Candace Owens? Este căsătorită cu George Farmer pe 31 august 2019. În august 2020, ea a dezvăluit că așteaptă primul lor copil împreună.

Citește și: Julian Castro (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Candace Owens Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Candace Owens? Ea a devenit cunoscută pentru activismul ei din ce în ce mai pro-Trump ca femeie de culoare. Ea a lucrat pentru grupul conservator de advocacy Turning Point SUA între 2017 și 2019 în calitate de director de comunicare. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane USD.

Fapte despre Candace Owens

  1. Este un iubitor de animale de companie avid.
  2. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  3. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  4. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  5. A lucrat ca stagiară pentru revista Vogue din New York.
  6. Este cunoscută pentru criticile sale față de mișcarea Black Lives Matter.
  7. În timpul pandemiei coronavirusului, Owens a minimizat frecvent gravitatea pandemiei.
  8. Owens este, de asemenea, de patrimoniu american din Caraibe prin bunica ei care este originară din Saint Thomas, Insulele Virgine SUA.
  9. Ea a devenit conservatoare, spunând în 2017: „Am devenit conservator peste noapte ... Mi-am dat seama că liberalii erau de fapt rasiștii. Liberalii erau de fapt trolii ... Autopsia socială este motivul pentru care sunt conservator ”.
  10. A urmat o diplomă de licență în jurnalism la Universitatea din Rhode Island.

Citește și: Amy Coney Barrett (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found