Mike Majlak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Mike Majlak este o vedetă americană Instagram și o personalitate socială. Este manager de marketing la o companie numită Lovesac. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Are 1,5 milioane de adepți pe pagina personală de Instagram pentru imaginile sale despre stilul său de viață. De asemenea, își conduce canalul YouTube. Este, de asemenea, vlogger YouTube, autor, fost manager de marketing, fotograf și gazdă de podcasturi, cunoscut pentru canalul său YouTube care rulează seria „THE NIGHT SHIFT” și co-gazdă a „Impaulsive Podcast” alături de Logan Paul. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Mike Majlak și multe altele despre el!

Mike Majlak Înălțime și greutate

Cât de înalt este Mike Majlak? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,87 m sau 187 cm. Cântărește în jur de 67 kg sau 139 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 43-32-40 inci. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Mike Majlak Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Mike Majlak? Ziua lui de naștere cade pe 13 ianuarie 1985. În prezent, are 35 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Milford, CT. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are două surori pe nume Abby și Jill. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Anna Zak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Mike MajlakWiki / Bio
Nume realMike Majlak
PoreclăMike
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă35 de ani
Zi de nastere13 ianuarie 1985
Locul naşteriiMilford, CT
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,87 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (139 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 43-32-40 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaLana Rhoades
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Prietena Mike Majlak

Cine este iubita lui Mike Majlak? A fost legat romantic cu Lana Rhoades. Cuplul se întâlnea unul cu celălalt de la începutul anului 2020. Mike și Lana au o relație împreună de zece luni. A fost o plimbare publicitară pe scară largă, plină de urcușuri și coborâșuri. Cu toate acestea, recent, Mike a anunțat că s-a despărțit de Lana. El explică faptul că simțea că fanii merită o explicație, deoarece despărțirea s-a întâmplat din senin. „Nu există un motiv specific, a spus el. „Nu a fost un lucru de loialitate”.

Citește și: Lana Rhoades (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Iubit, Valoare netă, Date

Mike Majlak Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mike Majlak? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Cariera lui Mike Majlak

Mike a fost anterior manager de marketing pentru o companie numită „Lovesac”. A lucrat pentru promoții pe rețelele sociale pentru „Nice Guy Promotions” și a fost blogger pentru „Essential Foodie”. Ulterior s-a alăturat „Podcastului Impaulsiv” împreună cu prietenul său Logan Paul și a devenit favoritul fanilor emisiunii. El și-a documentat povestea de viață în cartea sa de debut, „The Fifth Vital”, care povestește călătoria sa ca dependent și ororile pe care le-a trăit înainte de a-și reveni la lumină.

Mike Majlak Fapte

 1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
 2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
 3. Are și frați.
 4. De asemenea, are doi câini numiți Finney Henry și Brannie.
 5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
 6. Albul este culoarea lui preferată.
 7. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Mike Majlak.
 8. Numele său de utilizator TikTok este Mike Majlak.
 9. Îi place să joace baschet.
 10. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
 11. Îi place să joace baseball în timpul liber.
 12. El și-a împărtășit gustările și condimentele preferate într-un TikTok care a depășit milioane de adepți acolo.

Citește și: Rae Lil Black (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte