Pedro Pascal (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Pedro Pascal este un actor american chilian-american. El a ajuns la proeminență pentru că a interpretat rolul lui Oberyn Martell în sezonul 4 din Game of Thrones. În afară de aceasta, el joacă roluri de succes în seria Netflix Narcos ca Javier Pena. Pe lângă aceasta, în 2019, a început să joace în serialul Star Wars The Mandalorian. În curând va apărea ca Maxwell Lord în viitorul film Warner Bros./DC Comics Wonder Woman 1984. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, iubita, cariera, naționalitatea, etnia și multe alte fapte despre el.

Pedro Pascal Înălțime și greutate

Cât de înalt este Pedro Pascal? El stă pe o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,8 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 69 kg sau 152 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. Statisticile sale corporale sunt de 42-32-38 inch. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Citește și: Pete Davidson (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Pedro PascalWiki / Bio
Nume realJosé Pedro Balmaceda Pascal
PoreclăPedro Pascal
Faimos caActor
Vârstă45 de ani
Zi de nastere2 aprilie 1975
Locul naşteriiSantiago, Chile
Semnul nașteriiBerbec
NaţionalitateChilian
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in (1,83 m)
Greutate69 Kg (152 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțieN / A
FrateLucas Balmaceda
Valoarea netăAproximativ 25 de milioane de dolari

Pedro Pascal Bio, vârstă și familie

Ziua lui de naștere este pe 2 aprilie 1975. În prezent, are 45 de ani. El este de religie creștină. El deține naționalitatea chiliană și aparține etniei mixte. S-a născut în Santiago, Chile, din părinții săi pe nume Verónica Pascal Ureta, era psiholog al copilului, iar tatăl său, José Balmaceda, este medic pentru fertilitate. Are și frați. Are un frate pe nume Lucas Balmaceda. Mai mult, a studiat actorie la Școala de Arte din Orange County și la Școala de Arte Tisch a Universității din New York.

Pedro Pascal Soție și prietena

Cine este actuala soție a lui Pedro Pascal? Nu este bărbat căsătorit din august 2020. Este singur și se bucură din plin de viața sa. El nu a dat nicio idee despre întâlnirile sale și viața personală. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Citește și: Mateusz Lasowski (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Pedro Pascal Carieră și valoare netă

Cronologia carierei: Pascal a apărut în mai multe seriale de televiziune, printre care Buffy the Vampire Slayer, The Good Wife, Homeland, The Mentalist și Graceland. A fost distribuit în pilotul pentru adaptarea la televiziune Wonder Woman din 2011. El a fost distribuit în rolul lui Oberyn Martell în cel de-al patrulea sezon al serialului HBO Game of Thrones, în 2013. De asemenea, a jucat împreună cu Heidi Klum în videoclipul pentru „Fire Meet Gasoline” al Sia, în 2015. A fost distribuit în rolul lui Maxwell Lord alături de Gal Gadot și Chris Pine în filmul DC Extended Universe Wonder Woman 1984, care va fi lansat în 2020.

Citește și: Matt Cornett (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cât costă valoarea netă a lui Pedro Pascal? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 25 de milioane de dolari.

Fapte despre Pedro Pascal

 • El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
 • Este un fan al lui Will Smith.
 • În 2019, a jucat în rolul lui Francisco „Catfish” Morales în drama de jaf Triple Frontier.
 • Este membru al companiei LAByrinth Theatre din New York.
 • Are o vastă experiență scenică atât ca actor, cât și ca regizor.
 • A primit Premiul Cercului de Critici Dramatici din Los Angeles și Premiul Garland pentru rolul său în producția de teatru internațional din orașul „Orfani”.
 • Hobby-urile sale includ înotul și citirea de romane.
 • A participat la campionatele de stat din Texas la vârsta de 11 ani.
 • Mai târziu, el își stârnește interesul pentru domeniul actorie.
 • A oprit imediat înotul competitiv după ce a intrat în clasa de dramă.
 • El susține campania „StopHateforProfit”.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte