Gwen Stefani (Cântăreață) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Cariera familiei, Fapte

Gwen Stefani este un cântăreț, compozitor, producător de discuri și designer de modă american. Este cofondator, vocalist principal și compozitorul principal al trupei No Doubt. Este cunoscută mai ales pentru single-urile sale precum „Just a Girl”, „Don’t Speak” și „Hey Baby”, pentru care a câștigat un premiu Grammy. De asemenea, a urmat o carieră solo, lansând piese precum „Ce aștepți?” Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera lui Gwen Stefani și multe altele despre ea.

Gwen Stefani Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Gwen Stefani? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Gwen Stefani Net Worth

Care este valoarea netă a lui Gwen Stefani? Stefani a câștigat trei premii Grammy. În 2003, și-a debutat linia de îmbrăcăminte L.A.M.B. și-a extins colecția cu linia Harajuku Lovers din 2005. Valoarea sa netă este estimată la peste 8,5 milioane de dolari (USD).

Gwen Stefani Age

Câți ani are Gwen Stefani? Ziua ei de naștere cade pe 3 octombrie 1969. Are 51 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Fullerton, CA.

Citește și: B Simone (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Gwen StefaniWiki / Bio
Nume realGwen Renée Stefani
PoreclăGwen Stefani
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă51 de ani
Zi de nastere3 octombrie 1969
Locul naşteriiFullerton, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Iubitule1. Tony Kanal

2. Blake Shelton

Soț / SoțieGavin Rossdale
Valoarea netăaproximativ 8,5 milioane USD (USD)

Gwen Stefani Soț

Cine este soțul lui Gwen Stefani? Stefani a început să se întâlnească cu colegul ei de trupă Tony Kanal. Trupa aproape s-a despărțit când Kanal a încheiat relația. Stefani l-a cunoscut pe cântărețul și chitaristul lui Bush, Gavin Rossdale, în 1995. S-au căsătorit pe 14 septembrie 2002, cu o nuntă în St Paul’s, Covent Garden, Londra. Au avut împreună trei fii numiți Kingston James McGregor Rossdale, Zuma Nesta Rock Rossdale și Apollo Bowie Flynn Rossdale înainte de a depune cererea de divorț în 2015. Mai mult, divorțul a fost finalizat pe 8 aprilie 2016.

Gwen Stefani Carieră

A câștigat un premiu Grammy pentru cea mai bună colaborare rap în 2002 pentru „Let Me Blow Ya Mind” alături de Eve. Revista Billboard l-a clasat pe Stefani al 54-lea cel mai de succes artist și al 37-lea cel mai reușit artist Hot 100 din deceniul 2000-2009. VH1 s-a clasat pe locul 13 pe lista „100 de femei cele mai mari din muzică” în 2012. Inclusiv munca ei cu No Doubt, Stefani a vândut peste 30 de milioane de albume în întreaga lume.

Citește și: Doja Cat (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Familia Gwen Stefani

Gwen Stefani și familia catolică crescută. Numele tatălui ei este Dennis Stefani, este italian-american și a lucrat ca director de marketing Yamaha. Mama ei, Patti este o irlandeză americană și a lucrat ca contabil înainte de a deveni gospodină. Are și frați. Stefani are doi frați mai mici, Jill și Todd, și un frate mai mare, Eric. A lucrat la înghețată Dairy Queen. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Gwen Stefani Fapte

 1. Primul album solo al lui Stefani Love. Înger. Muzică. Bebelus. a fost lansat pe 12 noiembrie 2004.
 2. Al doilea album de studio al lui Stefani, The Sweet Escape, a fost lansat pe 1 decembrie 2006.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 8. La sfârșitul anului 2007, Stefani a lansat un parfum, L, ca parte a L.A.M.B. colectie de imbracaminte si accesorii.
 9. Ea este singură în aceste momente.
 10. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 11. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 12. Albastrul este culoarea ei preferată.

Citește și: Young MA (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte