Kaylee Halko (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Kaylee Halko este o vedetă socială americană care s-a născut cu o afecțiune rară, îmbătrânită prematură numită progeria, ceea ce face ca trupul ei tânăr să îmbătrânească într-un ritm mai rapid. În 2010, a fost prezentată într-un episod de 20/20. A câștigat faima după o urmărire pe internet pe musical.ly, adunând peste 5 milioane de fani pe contul ei khalko. A fost agresată la școală cu pagini false de Instagram. Să aruncăm o privire asupra familiei și vieții sale personale, inclusiv biografia, vârsta, ziua de naștere, valoarea netă, înălțimea, greutatea și faptele.

Kaylee Halko Age

Kaylee Halko vârsta are 16 ani. S-a născut din părinții Marla Lynn Halko și Timothy George Halko. Are un frate mai mare pe nume Jacob Halko.

Familia Kaylee Halko

Într-un spital din Ohio pe 21 iulie 2003, Timothy George Halko și Marla Lynn Halko au întâmpinat o fetiță în familia lor. Când s-a născut, a dat peste un copil normal, deși mai târziu a început să dea semne de îmbătrânire rapidă. Medicii au fost supuși unor teste și s-a dovedit că suferea de o boală rară cunoscută sub numele de Progeria, care se pare că face pacienții să îmbătrânească de zece ori mai repede decât în ​​mod normal. Potrivit raportului medical, pacienții care suferă de boală au de obicei 13 ani de trăit. Are și frați. Are trei frați.

Mai mult, Kaylee a arătat o înclinație către dans și arte plastice încă de la început. La vârsta de 8 ani, a apărut pe ABC ’20 / 20 și a câștigat inima publicului american cu simțul umorului și conștiința de sine. Când a fost întrebată despre diferența de bază dintre ea și alte persoane, ea a spus: „Ai părul și eu sunt chel.”

Ea a scris, de asemenea, în cartea sa „Vechi înainte de vremea mea” și a descris cum se simțea crescând nu normal și cum mama ei fusese cel mai mare stâlp de sprijin pentru ea. Old Before My Time este prima și singura carte a lui Okines care a relatat viața timpurie și lupta cu progeria.

Kaylee Halko Carieră

Părinții ei nu și-ar fi putut imagina niciodată că copilul lor născut cu această boală foarte rară ar fi capabil să ducă chiar o viață normală. A atras atenția publicului pentru prima dată când a apărut într-un spectacol numit 20/20. Apoi, urmările ei de socializare au început să crească. După aceasta, Kaylee a decis să-și lanseze cariera muzicală. Așa că și-a creat un cont pe TikTok. Popularitatea ei a crescut rapid într-un interval foarte scurt de timp și a devenit unul dintre cei mai căutați idoli adolescenți. A câștigat milioane de fani pe TikTok și 100 de milioane de inimi, de asemenea.

Citește și: Sissy Sheridan (actriță pentru copii) Valoare netă, Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Fapte

Mai mult, ea a apărut în WTOL 11 ca invitată. Cartea ei intitulată „Vechi înainte de vremea mea” este o poveste biografică despre povestea ei și s-a vândut și în număr bun.

Kaylee Halko Wiki & Bio

Wiki / Bio
Nume realKaylee Halko
PoreclăKaylee
Vârstă16 ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

21 iulie 2003
ProfesieSocial Media Star, Tiktoker
Renumit pentru1. Instagram Star

2. Milioane de adepți sub ea

Contul TikTok

Locul naşteriiOhio, Statele Unite
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etniealb
ZodiacCancer
Reședința curentăLos Angeles, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inch: 2'6 "

Centimetri: 76 cm

GreutateKilograme: 25 Kg

Lire sterline: 55 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

N / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiChel
Mărimea rochieiN / A
Mărimea pantofului3 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500-600 dolari SUA
Sponsori / AnunțuriAproximativ 4-8k USD
Familie
PărinţiTată: Timothy George Halko

Mama: Marla Lynn Halko

FrateFrate: (3)

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubitul actualSingur
Fost iubitNici unul
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieȘcolarizarea
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăScoala elementara
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritRobert Pattinson
Bucătăria preferatăBucătărie continentală
Filmul preferatHarry Potter
Vacanță preferată

Destinaţie

Disney Land
Hobby-uriScriere și cântare
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Kaylee Halko Net Worth

Cât costă Kaylee Halko? Valoarea sa netă este estimată în jurul valorii de 500-600 dolari K. Stă pe o înălțime de 2 picioare 6 inci înălțime și cântărește în jur de 25 kg sau 55 lbs.

Citește și: Avri Roel Downey (Fiica lui Robert Downey) Vârstă, Bio, Wiki, Ziua de naștere, Părinți, Familie, Valoare netă, Fapte

Kaylee Halko Fapte

  • Kaylee Halko este o vedetă americană TikTok și social media.
  • La o vârstă fragedă de 13 ani, ea a devenit deja un muzician de succes, cu un uriaș spectacol în cercurile de socializare.
  • Una dintre puținele persoane care suferă de o boală rară devastatoare numită Progeria, Kaylee Halko ar fi putut renunța la viață.
  • Are câteva documentare pe numele ei și un roman pe care l-a coautor împreună cu mama ei.
  • Medicii i-au pus durata de viață proiectată la treisprezece ani.
  • Ea a călătorit frecvent la Boston, în Statele Unite, pentru a primi noi tratamente.
  • Era cunoscută pentru răspândirea conștientizării acestei afecțiuni.
  • Are un imens fan care urmărește și sub contul ei de Instagram.

Citește și: Everleigh Soutas (Actor pentru copii) Vârstă, Wiki, Bio, Familie, Trivia, Galerie foto și fapte