Paris Hilton (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Paris Hilton? Născută în New York, este o personalitate media americană, femeie de afaceri, socialistă, model, cântăreață, actriță și DJ. Este strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul Hilton Hotels. A câștigat faima pentru interpretarea sa din The Simple Life și a fost nominalizată la Teen Choice Award pentru Breakout Performance pentru House of Wax în 2005. În 2018, a început să găzduiască povestea de dragoste de la Hollywood a lui Viceland. A semnat cu agenția de modele a lui Donald Trump, T Management, la vârsta de 19 ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Paris Hilton’s Wiki, Bio, Age, Height, Weight, Boyfriend, Net Worth, Career și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea Paris Hilton

Cât de înaltă este Paris Hilton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Paris HiltonWiki / Bio
Nume realParis Whitney Hilton
PoreclăParis
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă39 de ani
Zi de nastere17 februarie 1981
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Realiunecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleCarter Reum
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 250 m USD (USD)

Iubitul Paris Hilton

Cine este iubitul Paris Hilton? În prezent, ea are o relație cu omul de afaceri Carter Reum. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea și Leonardo DiCaprio au fost văzuți împreună în circuitul de noapte din New York, în 2000. Mai mult, ea a negat că ar fi fost implicați. De asemenea, s-a întâlnit cu actorul Edward Furlong în 2000. Hilton a început să se întâlnească cu moștenitorul grecesc Paris Latsis în decembrie 2004, iar ei s-au logodit șapte luni mai târziu. Apoi a avut o relație cu un alt moștenitor grec, Stavros Niarchos. În viitor, va avea o relație de un an cu proprietarul clubului de noapte din Las Vegas, Cy Waits. S-a întâlnit cu modelul spaniol River Viiperi între 2012 și 2014. Actorul Chris Zylka i-a propus cu un inel de 2 milioane de dolari SUA în ianuarie 2018. Mai mult, și-au anulat logodna în noiembrie 2018.

Paris Hilton Net Worth

Care este valoarea netă a Paris Hilton? Ea a susținut rolul celebrității după ce a fost lansată caseta sexuală în 2003. A jucat alături de Nicole Richie la The Simple Life în 2003. A câștigat Recordul Guinness pentru Cel mai supraevaluat celebritate în 2007. În 2009, a primit un premiu F.A.M.E. premiu pentru caseta preferată de celebritate. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 250 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Paris Hilton

  1. În 2003, a fost difuzată o casetă sexuală cu Hilton și pe iubitul de atunci Rick Salomon.
  2. Hilton a susținut că nu a făcut niciodată bani din caseta sexuală: „Nu am câștigat niciodată un dolar. Câștig destul bani în moduri frumoase. Linia mea de parfum este suficientă, nu trebuie să-mi fac griji pentru asta. "
  3. La 16 ani, Hilton a petrecut un an la Școala Provo Canyon.
  4. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram.
  5. Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  6. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  8. Este un iubitor de animale de companie avid.
  9. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.

Citește și: Alexa PenaVega (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Fapte