Simone Biles (Gimnasta) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Simone Biles este o gimnastă artistică americană cu cele mai multe medalii mondiale (25) și cele mai multe medalii mondiale de aur (19), după ce a depășit recordul Scherbo la 23 de medalii mondiale câștigând 24 și 25, ambele aur, la competiția din 2019 din Stuttgart. [6 ] Ea este gimnasta feminină cu cele mai multe titluri mondiale (5). Când avea șase ani, Biles a încercat pentru prima dată gimnastica ca parte a unei excursii de îngrijire de zi. Instructorii i-au sugerat să continue cu gimnastica. A început să se antreneze cu antrenorul Aimee Boorman la vârsta de 8 ani. Biles este de cinci ori campioană mondială globală (2013-2015, 2018-19). Biles este cea mai decorată gimnastă americană și a treia cea mai decorată gimnastă din lume. În plus, prima gimnastă cea mai decorată este Vitaly Scherbo (33 de medalii), iar pe a doua Larisa Latynina din Rusia (32 de medalii).

Simone Biles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Simone Biles? Ea stă pe o înălțime de 4 picioare 8 inci înălțime sau altfel 142 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 33 C. În plus, are ochi căprui închis și păr negru.

Simone Biles Vârstă, biografie și familie

Câți ani are Simone Biles? Biles s-a născut pe 14 martie 1997, în Columbus, Ohio. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Mama ei se numește Shanon Biles. Are și frați. Are patru frați. În ianuarie 2018, Biles s-ar fi înscris la Universitatea Oamenilor, un colegiu online, pentru a studia administrația afacerilor și va deveni ambasadorul de marcă al universității.

Iubitul Simone Biles

Se întâlnea cu colega sa de gimnastă Stacey Ervin Jr. în 2017. S-au despărțit după trei ani de întâlnire. Are un buldog francez pe nume Lilo. În august 2020, fotbalistul său profesionist, Jonathan Owens, a devenit „oficial oficial pe Instagram”.

Simone BilesWikipedia
Vârstă23 de ani
Înălţime4 ft 8 in (142 cm)
Greutate55 Kg sau 121 lbs
IubituleJonathan Owens (Fotbalist)
Statisticile figurii34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
EtnieAmestecat
Naţionalitateamerican
Valoarea netăAproximativ 12 milioane USD
Locul nașteriiColumbus, Ohio, S.U.A.

Simone Biles Carieră și valoare netă

La Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro, Biles a câștigat medalii de aur individuale în toate zonele, seif și podea; bronz în balustradă; și aur ca parte a echipei Statelor Unite, supranumit „Final Five”. Ea este a zecea gimnastă feminină și prima gimnastă americană feminină care a câștigat o medalie mondială la fiecare eveniment și prima gimnastă feminină de la Daniela Silivaș în 1988 care a câștigat o medalie la fiecare eveniment la un singur joc olimpic sau campionat mondial, după ce a realizat acest lucru la Campionatele Mondiale din 2018 din Doha.

Cât costă valoarea netă a Simone Biles? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari.

Fapte despre Simone Biles

  1. Biles a concurat la Cupa Americană AT&T 2015 pe stadionul AT&T din Arlington, Texas.
  2. Ea a semnat cu agenția sportivă Octagon în iulie 2015.
  3. Ea a anunțat pe Twitter sponsorizarea sa de către Nike, în noiembrie 2015.
  4. Este bine cunoscută pentru performanța abilităților dificile la un nivel ridicat de execuție.
  5. Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  6. Ea apare pe coperta multor reviste.
  7. Ea este o ciudată de fitness și este o gimnastă obișnuită.
  8. Îi place să călătorească, să danseze și să facă jogging.
  9. Biles a fost desemnată sportiva olimpică a anului din echipa SUA în decembrie 2015.
  10. În februarie 2020, Biles a primit premiul Laureus World Sports Award pentru sportiva anului.

Citește și: Arnold Schwarzenegger Bio, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, soție: 10 fapte despre culturist