Jolie Hoang-Rappaport (actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Jolie Hoang-Rappaport este actriță. A crescut în fața stelei pentru că a jucat-o pe Gemma în seria Nickelodeon Cousins ​​for Life în 2019. Mai mult decât atât, este o copilă artistă. De asemenea, este cunoscută pentru că lucrează în Just Add Magic. În afară de asta, a lucrat și în All About The Washingtons. Ea este o adeptă obișnuită a ultimelor tendințe ale modei. Ea îi numește pe Grace Kelly și Audrey Hepburn drept influențele ei de modă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Jolie Hoang-Rappaport.

Jolie Hoang-Rappaport Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jolie Hoang-Rappaport? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Jolie Hoang-Rappaport Age

Câți ani are Jolie Hoang-Rappaport? Ziua ei de naștere cade pe 5 noiembrie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite. Tatăl ei se numește Ben. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Dianna Agron (actriță) Soție, Bio, Wiki, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Jolie Hoang-Rappaport Wikipedia

Jolie Hoang-RappaportWiki / Bio
Nume realJolie Hoang-Rappaport
PoreclăJolie Hoang
Faimos caActriţă
Vârstă15 ani
Zi de nastere5 noiembrie 2005
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 90 K USD (USD)

Iubitul lui Jolie Hoang-Rappaport

Cine este iubitul lui Jolie Hoang-Rappaport? Este prea tânără pentru a intra în vreo relație. Ea este foarte concentrată pe cariera ei, mai degrabă decât pe orice alt gen de întâlniri.

Citește și: Beanie Feldstein (Actriță) Bio, Wiki, Valoare netă, Sexualitate, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte

Jolie Hoang-Rappaport Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jolie Hoang-Rappaport? A primit pregătire de circ la San Diego Circus Center. Actoria este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 90 K USD (USD).

Jolie Hoang-Rappaport Fapte

  1. Jolie Hoang-Rappaport are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Este foarte apropiată de familia ei.
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Jessica Jung (actriță) Profil, Valoare netă, Bio, Wiki, Vârstă, Iubit, Înălțime, Greutate, Date