Jordyn Jones (Dansator) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Cariera familiei, Fapte

Jordyn Jones este o dansatoare americană și vedetă pe rețelele de socializare. A apărut în Concursul de dans Abby’s Ultimate Dance. Practic s-a născut interpret, începând cursuri de dans la doar doi ani. A lucrat cu branduri precum Revlon, Sprint, MaybellineNY și Warner Bros. Studios și a modelat pentru mărci precum Prada, MiuMiu, Guess, Mudd Jeans, Brandy Melville și Skechers. Mai târziu, ea a câștigat popularitate din videoclipul său muzical care acoperă „Fancy” de Iggy Azalea. De asemenea, a devenit gazda propriului său spectacol Snapchat Throwback Toys. Era deja pe scena dansului din Michigan, avea să o zboare înainte și înapoi din orașul natal Kalamazoo la Los Angeles. Ea a arătat coperta multor reviste. Mai mult, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jordyn Jones Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jordyn Jones? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Jordyn Jones Bio, Age & Family

Câți ani are Jordyn Jones? Ziua ei de naștere cade pe 13 martie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Kalamazoo, MI. Mama ei se numește Kelly. Are și frați. Are doi frați, Skyler și Casey. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Iubitul lui Jordyn Jones

Cine este iubitul lui Jordyn Jones? În prezent se întâlnește cu Jordan Beau. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, în 2016 a fost legată în mod romantic de vedeta socială Brandon Westenberg.

Citește și: PrettyLuhHazel (Dansator) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Jordyn JonesWiki / Bio
Nume realJordyn Jones
PoreclăJordyn
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere13 martie 2000
Locul naşteriiKalamazoo, MI
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJordan Beau
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Valorile nete ale lui Jordyn Jones

Care este valoarea netă a lui Jordyn Jones? Dansul este sursa ei principală de venit. A dansat la Nickelodeon Kids ’Choice Awards în 2015. A jucat într-un film original YouTube Red numit Dance Camp și a devenit rolul principal al seriei YouTube Overnights. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD). Faima ei pe rețelele sociale de a-și promova propria muzică și parteneriate.

Citește și: Pressley Hosbach (Dansatoare) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Cariera lui Jordyn Jones

Jones a câștigat un rol în alte favorite ale Disney Channel, printre care Bizaardvark și Shake It Up, care le-au oferit Bella Thorne și Zendaya marile lor pauze. Jones a apărut, de asemenea, în emisiunea Betch și a avut un rol principal în seria Overnights a rețelei Brat. A jucat în filme precum Playground Politix, Dance Camp și Internet Famous alături de Shane Dawson și Tay Zonday.

Jordyn Jones Fapte

  1. Jones nu a fost neapărat descoperită când se afla fizic în Orașul Îngerilor.
  2. De când a jucat în primul sezon al Abby Lee’s Ultimate Dance Competition, în 2012, Jones a adăugat „cântăreață” și „actriță” la CV-ul ei și a câștigat destul de multe lucruri și ca influencer.
  3. S-a concentrat asupra carierei sale solo, unde cântă despre teme mai mature, cum ar fi relațiile, așa cum a explicat Zach Sang Show.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Ea face o amprentă uriașă în spațiul digital ca influențator.

Citește și: Lexee Smith (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte