Breckynn Willis (Înotător) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Valoare netă, Carieră, Fapte

Breckynn Willis este o înotătoare din liceul din Alaska, care a fost descalificată în timpul unei întâlniri de înot pentru a se potrivi costumului ei de baie. Willis, unul dintre cei mai rapizi înotători din stat, se afla la o competiție din 6 septembrie, când costumul de baie emis de echipă și-a călărit partea din spate în timpul cursei și și-a expus fesele. În plus, incidentul s-a întâmplat în timp ce studentul-atlet al liceului Dimond concura la o întâlnire împotriva liceului Chugiak din Anchorage.

Federația Națională a Asociațiilor de Liceu de Stat are o listă de reglementări ale costumelor de baie care includ o „regulă a modestiei”. Regula impune costumul de baie al unui bărbat pentru a acoperi fesele, în timp ce costumul de baie al unei femei trebuie să acopere sânii și fesele. În luna august a anului trecut, Federația a notificat antrenorii din toată țara cu privire la o modificare a regulii care le-a permis să descalifice un sportiv dacă uniforma nu se încadrează în orientări și dacă o schimbare de îmbrăcăminte ar întârzia cursa. „Când este observat după ce începe în mod oficial căldura / scufundarea, descalificați concurentul la finalizarea căldurii / scufundării; anulează timpul / scorul de performanță al concurentului și el / ea nu va fi eligibil pentru o competiție ulterioară decât într-un proces legal ”, se precizează în regulile federației.

Citește și: Matias Reyes (Rapist) Wiki, Bio, Acum, Crime, Vârstă, Familie, Mamă, Valoare netă, Mărturisire, Fapte

Pe 10 septembrie, Asociația pentru Activități Școlare din Alaska (ASAA) a inversat decizia arbitrului și a restabilit victoria lui Willis. Reintegrarea a venit în decurs de o oră după ce a primit o scrisoare de la Anchorage School District (ASD) prin care se cerea menținerea câștigului lui Willis. Inversarea a dus, de asemenea, la liceul Dimond, recâștigând puncte pierdute prin descalificarea lui Willis.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

În prezent, Breckynn Willis are 19 ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 inci. Cântărește în jur de 53 kg sau 116 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-30-37 inch. Poartă o cupă de sutien de mărimea 34 B. A lăudat și pentru silueta ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este albastră și are și părul brun închis. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul adăugând mai multe legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Wiki Breckynn Willis

Wiki / Bio
Nume realBreckynn Willis
PoreclăBreckynn
Vârstă19 ani
Zi de nastere14 iunie 2001
ProfesieÎnotător
Renumit pentruÎnotător de liceu care a fost descalificat în timpul

o întâlnire de înot peste potrivirea costumului ei de baie

Locul naşteriiLos Angeles, California, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieMultiracial
Zodiaczodia Gemeni
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 53 Kg

Lire sterline: 116 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

36-30-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Meagan Kowatch

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Lista fostului prietenNecunoscut
Iubitul actualSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateN / A
ŞcoalăNecunoscut
Favorită
Culoare preferataroșu
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatHarry Potter
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 95.000 USD
Sponsori / AnunțuriAproximativ 150.000 USD dolari SUA
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Citește și: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Valoarea netă, Soția, Cariera, Fapte

Citește și: Caitlin Fink (Model pentru adulți) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Iubitul și întâlnirile

Fiind o tânără de 19 ani, Breckynn Willis este dedicată studiilor și carierei sale. Înotătorul american nu a fost legat de nicio relație. Este o stea în ascensiune care și-a arătat angajamentul de a-și dezvolta abilitățile și talentul. Cu toate acestea, Breckynn Willis spune că este conștientă de ceea ce se întâmplă în spectacol și că este gata să se ocupe de zvonurile care vin cu faima. În prezent, Breckynn Willis este singură și nu se întâlnește cu nimeni. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut și în domeniul public.

Bio, părinți și viața timpurie

Breckynn Willis s-a născut în 2002 cu sediul în SUA. Este înotătoare de liceu și una dintre cele mai rapide înotătoare din stat. Recent, a câștigat 200 Individual Medley, a doua cursă a evenimentului. Cu toate acestea, ea a fost descalificată în timpul unei întâlniri de înot pentru a se potrivi costumului de baie. Mama ei se numește Meagan Kowatch. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Valoarea netă

Breckynn Willis, principala sursă de venit, este cariera de înot. Valoarea netă a acestei frumoase femei este de 95.000 de dolari, ca în 2020. În prezent, este foarte concentrată pe cariera ei.

Fapte Breckynn Willis

  • Un set național de îndrumări a declarat că înotătorii ar putea fi descalificați după o cursă pentru încălcări ale costumului de baie.
  • Districtul școlar crede că arbitrul a vizat-o și pe sora lui Breckynn Willis și a cerut ca oficialul să fie decertificat.
  • Un părinte Willis fotografiat în secret și fotografii circulate „Ca dovadă că ținuta ei este imorală”.
  • Langford crede că Willis a fost vizat „pentru modul în care costumul se potrivește corpului ei mai curvat și mai complet”.
  • Pe 10 septembrie, Asociația pentru Activități Școlare din Alaska (ASAA) a inversat decizia arbitrului și a restabilit victoria lui Willis.
  • Reintegrarea a venit în decurs de o oră după ce a primit o scrisoare de la Anchorage School District (ASD) prin care se cerea menținerea câștigului lui Willis.
  • Inversarea a dus, de asemenea, la faptul că liceul Dimond a recâștigat puncte pierdute de descalificarea lui Willis, „Acest lucru este la fel de bun sau mai bun pe cât aș fi putut spera”, a declarat pentru KTUU antrenorul de înot West High School, Lauren Langford. Deși nu este antrenorul lui Willis, povestea lui Langford Willis în atenția națiunii după ce a scris o postare pe blog despre incident. „Ceea ce s-a desfășurat pe punțile de piscină din Alaska în ultimul an nu este altceva decât rasismul, sexismul, rușinarea corpului și abuzul asupra copiilor”, a scris ea.

Citește și: Jessica Ditzel (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Fost soț, Fiică, Carieră, Valoare netă, Fapte

Credit de imagine: Joyclothing.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found